2777
2789
عنوان

سحر و‌جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 47 پست

[QUOTE=303880014]نه ولی کلا داره اتفاقای بد میوفته همش مریض میشیم تصادف می‌کنیم زندگیم از چشمم افتاده کلا سردم با شوه ...[/QUOTE 

هر روز یس بخون تا ۴۵ روز، اگه بعد از نماز صب باشه بهتره، سعی کن توی یه تایم مشخصی بخونی، نگاهت رو مثبت کن به همه چیز بعدش نتیجه رو خودت ببین🤩

چقدر جالب ممنون که گفتید🌺

خواهش میکنم فقط تا اخر گوش بده نصفه ول نکن چون موکلای شیطانی اون طلسم رو قوی تر میکنی  پس تا اخر گوش بده احتمال اینکه عصبی و نا امید بشی سر درد یا بدن درد بگیری که البته همش موقته و بستگی به نوع طلسم داره پس جا نزن و تا ۴۵ روز کامل ادامه بده خودت همون اولاش تاثیرش رو میبینی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خونه صدای قران و اذون بزار پخش شه 

اهنگ نزار 

نمازاتو بخون 

اگه سگ و گربه تو خونه داری بده بیرون 

نیم ساعت قبل اذون سوره جن رو بلند بلند بخون و اسفند دود کن 

به اهل بیت متوسل شو انشالله مشکلت حل میشه

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
با دو نفر حرف زدم جفتشونم گفتن طلسم داری دارم میبینم زندگیمم مثل قبل نیس 

این روزا اکثرشون میگن طلسم دارین .تابرا بظاهر باطل کردنش پول بیشتری بگیرن گول نخور 

لایک نکنید .توروخدا 
با دو نفر حرف زدم جفتشونم گفتن طلسم داری دارم میبینم زندگیمم مثل قبل نیس 

خب باید یه جوری پول بگیرن یا نه؟ اگه بگن که چیزی نیس شما اونوقت بهشون پول می دید؟ باور نکن، همش به این بستگی داره که شما به خودتون این رو تلقین کنید یا نه

من همون روزی که طلسم وارد خونم شد یه جفت قناری نر و ماده داشتم که ماده همون روز مرد خود به خود

اخه پرنده ما که رفت کلی اتفاقات بد افتاده چند ماهه

یه صلوات برای آرامش و شاکر بودنم به همه چیزایی که هست و دیگه نمیشه تغییرش داد
همه اینا رو گفته تا اینجوری ازت پول بچاپه، ساده نباش، همه این جادو و جنبل ها الکیه واسه گول زدن آدم ...

دقیقا ! یکی هست تو اینستا به اسم حاجاقا موسوی نمیدونم شنیدید یا نه. من به طلسم و اینچیزا تا حدی اعتقاد دارم ولی ازطرفی میدونم کسایی که واقعا مومن هستند واسه شکوندن طلسم هیچ پولی دریافت نمیکنن. یبار که مشکلی برام پیش اومده بود به موسوی پیام دادم اونم گفت نحسی افتاده تو طالعت!! 😁 دومیلیون بده برات بشکونمش! منم اسمشو زدم تو گوگل و نظرات چندنفرو خوندم دربارش و فهمیدم کلا به همه میگه تو طالعت نحسی افتاده پول بده رفعش کنم!! پدرسگا الکی خودشونو مذهبی جلوه میدن که مردم اعتماد کنن بهشون! چقدر هم پول خرج میکنن بابت تبلیعاتشون!