2777
2789

سلام خانوم ها یکم منو راهنمایی کنید لطفاً .

من سابقه ی عقب انداختن پریود دارم سه ماه دوفاستون و لتروزول خوردم اما این ماه فقط لتروزول خورده بودم و دیگه دوفاستون برای پریودی نخورده بودم .الان یه روز از موعدم میگذره و دل درد و کمر درد شدید دارم که هی میگیره و ول می‌کنه.ترشح زیاد دارم که احساس میکنم پریود شدم ولی نمیشم.دو روز پیش سینه ی سمت راستم تیر میکشید و دندونام درد میکرد.

با همه ی این تفاسیر بنظرتون باردار هستم؟امیدوار باشم؟

ماه پیش دکتر گفت اگر موعدت گذشت پریود نشدی آمپول پروژسترون بزن تا پری بیاد😔

خب یه تست بزن 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم وقتی تواقدامی ومنتظر..اصلا به علائم تکیه نکن..چون علائم بارداری وپریودی خیلی بهم شبیهن...

هرماه بیبی چک بزن..واگه خیلی زبرو زرنگی برو ازمایش خون..

فکر کردن به علائم فقط استرستو بیشتر میکنه از اخرم میبینی علائمت امیدوارت کرد پریود بشی ناامید میشی..

اینو طبق تجربم میگم ..

بیبی چک توخونه داشته باش..

این ماه باردارنشی ماه بعدی..اصن فکرمنفی نکن..

ادمی که تلاششو بکنه ،دوادرمونم کنه به امیدخدا نتیجه میگیره ..

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

سلام. چرا دکتر گفت امپول بزن تا پریود بشی. مگه نمیدونسته ک توی اقدامی؟ 

اره حالا پروژسترون بد نیست میگن اگر باردار هم باشی جای بچه سفت میشه اگرم نباشی پریود میشی دیگه

منم با همين علايم باردارم،البته خيلي هم كسل و بي حالم انشالا شمام باشي گلم

ببخشید من یه سوال داشتم 

با اجازه استارتر 

من بعد از سقط بعضی وقتا تست میزدم مثبت کاذب میشد البته فقط هاله خیلی خیلی ضعیف مینداخت که زیر نور فقط مشخص بود 

این من اقدام بودم سه روز قبل پری هستش دیروز شوهرم اصرار کرد برو تست بزن زدم بازم هاله انداخت اما مشخص بود مثل قبلیا نبود امروز دوباره زدم دیدم پررنگ تر شده رنگش هم صورتیه زیر پنج دیقه هم انداخت علائم خاصی ندارم بنظرت با این اوصاف باردارم؟؟؟

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
عزیزم وقتی تواقدامی ومنتظر..اصلا به علائم تکیه نکن..چون علائم بارداری وپریودی خیلی بهم شبیهن... هرم ...

اره عزیزم منم خیلی استرسی هستم جرعت بی بی گذاشتن هم ندارم نمی‌دونم چرا توقع دارم زود حامله بشم با تنبلی تخمدان. 6ماه هم هست اقدام هستم ولی حرف فامیل و آشنا داره اذیتم می‌کنه 

ببخشید من یه سوال داشتم  با اجازه استارتر  من بعد از سقط بعضی وقتا تست میزدم مثبت کاذب م ...

ایشالا که هستی اگر موعدت هست و بی بی هم مثبت شده برو آزمایش بده بنظرم

سه روز دیگه موعدمه فکر نمیکردم به این زودی مثبت بشه

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
ببخشید من یه سوال داشتم  با اجازه استارتر  من بعد از سقط بعضی وقتا تست میزدم مثبت کاذب م ...

احتمال خیلی زیاد آره تا روز پریودت صبر کن نشدی برو آزمایش

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

البته دفعه قبلی هم که باردار بودم چهار روز قبل پری مثبت شد