2777
2789
فداتشم عزیزم مرسی 😍 دعا کن بمونه چون عقدیم شوهرم راضی نیس از خدا بخواه شوهرم دلش نرم شه تودلیم بمون ...

وای عزیزم انشالله همسرت راضی بشه نگهش دارین، بخدا من ۱ سال و نیم منتظر موندم خیلی درد عجیبیه انتظار، آخرش با دوا و دکتر نشد، رفتم طب سنتی کلی سختی کشیدم.

وای عزیزم انشالله همسرت راضی بشه نگهش دارین، بخدا من ۱ سال و نیم منتظر موندم خیلی درد عجیبیه انتظار، ...

واقعا انتظار خیلی سخته خواهرمم هم دو ساله اقدامه هنوز خبری نیس من نمیخوام ناشکری کنم عاشق بچم

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری میکنی شوهرت رو راضی کن

ان شاالله راضی میشه

حتما نتیجه آزمایشت رو بهم بگو خیلی ذوق دارم برات

خدایا !خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم؛جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه،در خاطرشان بماند..🌱🕊🤍
رفتم آز دادم ساعت ۳ جوابش میاد برام 🫠

واییی عزیزم به شوهرت نگو سوپرایزش کن 😍

سعی خودمو می کنم🤪

کمرم امروز خیلی درد میکنه انگار قراره پریود شم 

کمرم امروز خیلی درد میکنه انگار قراره پریود شم 

میگن طبیعیه من خیلی از خانومای باردار نی نی سایت خوندم که حالتشون مثل زمانی هستش که پریود میشن، اگر خونریزیکردی فورا برو اورژانس یا پیش دکترت

مثبته 

مبارکت باشه عزیزم 

منم طعم تلخ انتظار رو کشیدم میفهمم چی کشیدی

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
بتام شده ۴۶۷ روز ۳۰ دوره ام خوبه؟

ای جانم عزیزم مبارکهههههه 😍😍😍 خیلی خوشحال شدم

میگن طبیعیه من خیلی از خانومای باردار نی نی سایت خوندم که حالتشون مثل زمانی هستش که پریود میشن، اگر ...

اره یکم خوابیدم الان بهترم اخه عمل هم کردم همش در حال استراحتم یهو کمرم درد گرفت طبیعیه انگار