2777
2789

دخترم ۷ سالشه پدر شوهرم بنده خدا اصلا اهل این چیزا نیست یه فیلم اومده براش بازش کرده و بعدم پاک کرده اما دخترم رفته سر گوشیش و از یه قسمت دیگه فیلمو دیده و بعد رفته به مادرشوهرم گفته من یه چیزی تو گوشی آقاجون دیدم و خیلی ناراحتم آقاجون از این فیلما داره خلاصه مادرشوهرم به پدرشوهرم میگه و خیلی اعصاب خوردی درست شده و پدرشوهرم میزده تو سرش که حالا چیکار کنم هم آبروم جلوی بچه رفت هم اینا تو ذهن بچه می مونه بیچاره مادر شوهرم زنگ زد و گریه می کرد حالا چیکار کنیم حالا بابا از ناراحتی سکته می کنه من گفتم کاریه که شده بعد با دخترم حرف زدم و گفتم دیگه بهش فکر نکن اونا خارجی بودن و بی تربیتن واقعا نمی دونم باید چیکار کنیم؟

دختر تو هم بی تربیت بوده نباید بدون اجازه بری تو گوشی بزرگها

درد دل با کس نگفتم درد من گفتن نداشت... خنده بر غم میزنم هر چند که خندیدن نداشت 😔خدایا دردی دارم تو دلم که نمیتونم به هیچ کس بگم حتی عزیزترین کس تو زندگیم... خدایا تا کی؟؟؟کمکم کن راهی نشونم بده😭 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصصصصلا و ابدا بچه رو حساس نکنید و واکنش اضطرابی نشون ندید دوم اینکه اصصصصلا گوشی دست بچه ندید هیچوقت برای هیچ کاربردی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بنظر من اول به دخترت یاد بده تو گوشی بقیه فضولی نکنه

بعدشم بچهای الان مثل ما خنگ نیستم همه چیو میدونن به لطف دوستاشون شما هم خوبه بچها آگاهی بدید حالا الان که ۷ سالشه مثلا ۲ سال دیگه راجب بدن خودش بهش بگو خیلی از دوستای من چیزی از بدن خودشون و ب.کا.رت اینا نمیدونستن دچار عواقب بدی شدن

اگه تلگرام داره ممکنه یکی عضوش کرده باشه تو یه سری کانالای ناجور و خودش خبر نداشته باشه و فیلماش توی فایلاش مونده باشه برای من پیش اومده یمدت تلگرام نرفتم دیدم عضو یه همچین کانالی شدم

سبزک🌱
بنظر من اول به دخترت یاد بده تو گوشی بقیه فضولی نکنه بعدشم بچهای الان مثل ما خنگ نیستم همه چیو میدو ...

به خدا خیلی بهش میگم سر گوشی کسی نره اما اونا از روی محبت و اینا بهش گوشی دادن

اکثرا این فیلما توی شیرد میاد یهویی خودش بیشتر افراد هم تو گوشیشون این اپلیکیشن رو دارن ما همه بچه هامون گوشی دارن ولی اکثرا بچه های خیلی خوب و پاکین شما هم بچت بگو این فیلم ها بازی بوده یا الکیه کار آدمای بده به هر حال که الان ۷ ساله ها گودزیلا ی دهه ۹۰ هستن و این چیزا راحت از ذهنشون پاک نمیشه