2777
2789

دارو بدون عوارص وجود نداره ژله و معجون و بستنی و سیب زمینی اب اپز زیاد بخور 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم بارژیم غذایی وزنمو زیاد کردم اما انگشتام یاری نمیکنن بگم🙁

ولی روزی دوتا کپسول ژرویتون بخور عالی وبدو عوارضه یه جور مولتی ویتامینه که توش جنسینگ داره حتما همین مارکو بگیر مشابهاش اصلا به درد نمیخورن

ععععع بگو دیگگگ لطفااا🥲🥲تلگرام نداری ایدی بدم اونجا ویس بدی؟؟؟

ببین من قبلا چن سال پیش ۴۴ کیلو بودم رفتم دکتر تغذیه اینارو بهم گفت بخورم :صبحانه حتمانان سنگک باپنیر وکنجد یاگردوو چای شیرین میان وعده۱: میوه+تخمه یاآجیل+کشمش یا مویز- ناهار +یه پیاله ماست+دوقاشق روغن زیتون -میان وعده دوم میوه+بستنی+کیک-شام قبل خواب هم میوه خرما شیر

ناهار وشامت هم حتما هم باید کربوهیدرات توش باشه هم پروتئین 

کربوهیدرات مثل نان ماکارونی برنج_پروتئین مثل گوشت مرغ ماهی حبوبات 

مثلا عدس پلو حتی بدون گوشت هم یه غذای کامله یا آش رشته با نون ..حتما نباید همه وعده هات گوشت داشته باشه 

ببین من قبلا چن سال پیش ۴۴ کیلو بودم رفتم دکتر تغذیه اینارو بهم گفت بخورم :صبحانه حتمانان سنگک باپنی ...

ببین توژرویتون بخوری و این رژیمم کامل رعایت کنی معدت گشاد میشه واشتهات باز میشه من تا وزن۵۶ رفتم