2777
2789

پربازدید امشبببببببببببببببب

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈

دوست ندارم یاداوری کنم لطفا از این تاپیکایی ک همه یاد بدبختیاشون میفتن نزنین شاید یکی یاد گذشتش بیفته دوباره غصه بخوره.گردن شماست

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیاد شده و زیاد گفتن و زیاد شنیدم 

ولی یکیش که یادمه چند ماه پیش مامانم گفت عوضی اینو بدون هیچ کس تورو دوست ندارع چه ما خانواده ات چه فامیل چه رفیقات همچون فقط تحملت میکنیم تا بمیری و گورتو گم کنی

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

تو هیچی نمیشی. موقع امتحانات خرداد در حالی که امتحان علوم داشتم. در حال شینیون خونگی بودم😂😂🙏🏻

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دوست ندارم یاداوری کنم لطفا از این تاپیکایی ک همه یاد بدبختیاشون میفتن نزنین شاید یکی یاد گذشتش بیفت ...

دقیقا من شروع کردم به گریه:)

16سالمه !نگید اینجا چیکار می‌کنی و جای تو نیست و...من تایمی برا اومدن به اینجا که هیچ حتی تایمی برا گوشی بدست گرفتن هم‌ ندارم و هر از موقع هایی تو زمانایی که احساس کردم تنهام،احساس کردم خستم از ادمای حقیقی، احساس کردم نیاز به مشورت از آدمای از خودم بزرگتر دارم و... میام اینجا . نه علاقه ای برا بحث های ۱۸+دارم نه کسی تا حالا می‌تونه بگه منو تو این بحث ها دیده ... من هر از موقع هایی میام اینجا فقط برا اینکه تو حقیقی خواهر بزرگتر از خودم ندارم و شما همتون عین خواهر بزرگتر من :) و جدی تو شرایطی نیستم که بخوام بخاطرع بهونه سن بلوغ هر غلطی بکنم و بخدا تموم این حرف و کنایه هارو خودم می‌دونم پس میشه یکم با هم مهربون تر باشیم؟!🥲🫂(شد ۱۷سالم و هنوزم حرفام همون حرفای قابلیت🙃)

حرفی ک تو بچگی شنیدم و هیچ وقت یادم نمیره مامانم گفت داداشت میتونه با اونا بره تو نمیتونی اولین باز تبعیضو دیدم کلاس سوم چهارم بودم 

ی حرفیم مامانم همین ماه پیش گفت و خ ناراحتم خیلی خیلی خیلی و نمیتونم بگم و تا چند روز حرف نمیزدم باهاش

:))کاشکی تو شکمم میمردی ! 

اینو همه شنیدن😂🙌🏻

دقیقا من شروع کردم به گریه:)

غصه نخور عزیزممم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ف نکنم خنده دار باشه

نه یاد یه چیزی افتادم در مورد همین بود😂🙌🏻

دوست ندارم یاداوری کنم لطفا از این تاپیکایی ک همه یاد بدبختیاشون میفتن نزنین شاید یکی یاد گذشتش بیفت ...

اممم فکر نمی‌کنم زیاد ربطی داشته باشه، به هرحال ممکنه چه میدونم تلویزیون، یا اینیستا و و.... یه حرفی یه کلیپی یه چیزی ببینه یاد گذشته و بدبختیاش بیافته 🙏