2777
2789
عنوان

از این خانواده میترسم بخدا😭

718 بازدید | 11 پست

بچه جاریم یک ماهه دنیا اومده خواهر شوهر هام همش جاریم و حلوا حلوا میکنن و بچه اونو زمین نمیذارن هی میگن عششقه نفسه بعد اون روز تا جاریم رفت بیرون از اتاق خواهر شوهر هام یواشکی قیافه بچش و مسخره می‌کردن و کلللی خندیدن این دومین باره ک این رفتار رو ازشون میبینم بنظرتون دلیلش چیه؟ اگه واقعا با محبتن و جاری و بچش و دوست دارن این رفتار چیه اگه نه پس این محبت های افراطی چ دلیلی داره ؟ جاری من راه دورن خانوادش، خودش شهر ما زندگی می‌کنه، شوهرش خیلی رو نمی‌ده ب خانواده زنش و زنش همه زندگیش خواهر مادرشن گاهی میگم شاید ب لج جاریم الکی محبت میکنن و پشت سر اینجور.واقعا چرا اینجورین؟ بنظرتون محبتاشون واقعیه؟

چقد بی ادب. بچه داداش خودشونو مسخره میکنن😑😑😑

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی نیست که عمه ها فحش میخورن

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

بزار تو نادونی خودشون غرق شن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

محبتشون صددرصد واقعیه.شاید شما بد برداشت می کنید.

اگه بار اول بود شاید اما این بار چندمه و اینکه خیلی واضح بود ‌‌‌‌اگ آدم واقعا محبت داشته باشه نباید دلش بیاد اینکارو بکنه اونم جلو جاری دیگه