2777
2789
هیچی فقط  میخام پسر شه😐🥺

پسر :از سه ماه قبل از اقدام پودر نخل ، سیاهدونه، خرما، فلفل سیاهدونه فراوان هم خانم و هم آقا.‌فقط خانم باید تا هفت روز بعد از غسل پریودی یعنی هفت روز مصرف می شود. لبنیات ترک شود. صبحانه با طبع گرم و مقوی مثل عسل و گردو و ...

برای دختر، از سه ماه قبل اقدام هر شب جوشانده رازیانه، مصرف لبنیات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاالله هموتی که دلتون میخواد بشه،بچه ی اولتونه؟

مرسی انشالله🥺🥺🥺🥺 

اره بچه اولمونه خیلی دلمه پسر شه 

شوهرمم عاشق پسره 

ولی اصلا نمیاد رژیم بگیریم 

هیچ چیز طبع گرمیم نمیخورم 

هی ب شوهرم میگم عرق کاسنی بخور حداقلا نمیخوره

نمیدونم پناه بر خدا ک پسر شه 

وقتتو هدر نده برو زیر نظر دکتر

من واسه بچه اولم رفتم زیرنظر دکتر تا حدودی رزیمو رعایت کردم اما اقدامات قبل اقدامو شوهرم رعایت نکرد خودمم با جوش شیرین شستشو ندادم ،قسمت نبود 

مرسی انشالله🥺🥺🥺🥺  اره بچه اولمونه خیلی دلمه پسر شه  شوهرمم عاشق پسره  ولی اصلا ...

انشاالله میشه نذرکن اسمشو بزاری محمد میشه اگه خدابخواد، یه دعایی هم هست تومفاتیح اونم بخون هرروز حتی الان که باردار نبستی

اسم محمد نباشه چی؟

خب تو دعا نوشته بایدنذر کنی که  بزاری محمد بعد اگه خدا خواست بهت پسر میده و اگه هم بده و نزاری محمد اگه خواست خودش باشه دور ازجونش ازت میگیره ، مثلا دواسمی بزار من نذرکردم بزارم محمدحسام 

اسم محمد نباشه چی؟

یه تاپیکی دیدم تو همین نی نی سایت یه خانومی گفته بود هرروز با وضو ۱۱مرتبه صلوات بفرستین و ۴۱مرتبه سوره ی ماعون رو بخونین حتما بچه پسر میشه، غذا که میپزی فلفل زیاد بریز توش، شوری جات هم خوبه مثل زیتون شور و خیارشور همراه غذا بخورین 

هرروز صبح ناشتا ۵تادونه فلفل سیاه نکوبیده میخورم درهفته یکی دوبار کاچی میخورم ممیز هم گزاشتم رو اپن ...

عالیه همشون تاثیرداره مخصوصا فلفل..اقدامی؟

مَن؛خَستِه ام از جَماعَتِ زِندِه کُشِ مُردِه پَرَست🖤