2777
2789

سلام 

اعصابم خورده حتی همین تاپیک رو دوبار حذف کردم چون عنوان اشتباه زدم 

دکتر برای مادر بزرگم عمل هیستر کتومی تشخیص دادن ( برداشت کامل رحم ) 

به چند پزشک مراجعه کردیم ‌‌و نظر همه همین بود 

حتی نظر کمسیون پزشکی توی بیمارستان تخصصی همین بود 

مادر بزرگم 81 سالش هست ، و خونریزی مزمن دارن و اذیت داریم میشیم ، خودشم دیگه توانایی ندارن 

از یه طرف دیگه جراحی برداشت کامل سینه دارن به علت سرطان سینه 

خیلی نگرانیم 

اگر خدایی نکرده از دنیا برن زیر این عمل ها راحت میشن ، چون سنش بالاست هم عمرشو کرده 

اما اگر برداشت رحم انجام نشه و اول عمل سینه بشه دیگه تا شش ماه نباید جراحی دیگه بشه 

اصلا موندیم چیکارش کنیم 

دعا کنین برای ما 

گرچــه ای دوســــت غرور دلــــــت احســــاس مـــرا درک نکـــرد…آفریــــن برغـــم عشــــقـــت کــه مرا ترکـــ نکرد
با دکتر مشورت کنین تصمیم گیری با شما که نیست

خب دکتر گزاشتن برعهده خودمون 

که اول رحم یا سینه 

اگر اول سینه باشه به خاطر دارو هاش باید تا شش ماه نه عمل نه داروی دیگه داشته باشه 

از اون طرف خونریزی شو چیکار کنیم از پرستاریش خسته شدیم 

اگر اول رحم باشه نوبت برداشت سینه میوفته واسه 9ماه دیگه 

چون این بیمارستان رایگان انجام میده و نوبت ها شلوغ 

گرچــه ای دوســــت غرور دلــــــت احســــاس مـــرا درک نکـــرد…آفریــــن برغـــم عشــــقـــت کــه مرا ترکـــ نکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا شفاش بده انشاالله 

دعاکنین 

از پرستاریش خسته شدیم 

دائم باید تمیزش کنیم 

مامانم تنها عروس ایشونه ، و سن خودشم بالاست 

دختر هاشونم سن بالا هستند و نمیان کمک 

خسته شدیم 

پس بگو چرا توی بیمارستان بودم.. دونفر خانم بودن حرف می‌زدند.. یکیشون به اون یکی میگفت این رحم را بکن بنداز دور... 

فامیلمون توی 28 سالگی بعد از چهار تا بچه رحم‌ش را به خاطر بیماری درآورد. الان 67 سالشه خیلی سالمه. خدا را شکر. 

خب دکتر گزاشتن برعهده خودمون  که اول رحم یا سینه  اگر اول سینه باشه به خاطر دارو هاش بای ...

برید پیش یکی دیگه

احمقه ها

ینی چی به انتخاب خودتون

انگار طرف میخواد لباس بخره

پس بگو چرا توی بیمارستان بودم.. دونفر خانم بودن حرف می‌زدند.. یکیشون به اون یکی میگفت این رحم را بکن ...

چی بگم 

خیلی بد توی سن و سال بالا و خونریزی اینطوری 

سه بار کورتاژ کرد 

اصلا فایده نداره سنش هم بالاست خیلی هر دکتری قبولش نمیکنه واسه جراحی 

خب دکتر گزاشتن برعهده خودمون  که اول رحم یا سینه  اگر اول سینه باشه به خاطر دارو هاش بای ...

چقدر سخته 

پس تا جوانیم بریم همه عمل ها را انجام بدیم 

بواسیر 

فتق 

کلیه

سینه 

پیر بشیم دیگه نمیشه 

واي پيرزن هشتاد ساله ديگه خون تو بدنش ميمونه با اين حجم از خونريزي؟!😳🤯

خون همه آدم ها هفت لیتر هست 

چه پیر چه جوان 

ولی مولکول یا ویتامین های خونش شاید کمتره

خونریزی ش به خاطر غده های زیاد فیبروم هست 

حتی توی واژنش کلی زده 

خدا کمکمتون کنه🥲 دلم براش سوخت ایشالا خوب بشه نه شما اذیت بشین نه خودش

کاش می‌رفت سفر آخرت 

دیگه واقعا بسه 

از پنجاه سالگی هر چند سال عمل داره 

دائم دکتر 

دائم مریضی 

بمیرم مامانم هیچی نفهمیدم تو زندگیش خودشم دیگه الان پا به سن گزاشته 

خون همه آدم ها هفت لیتر هست  چه پیر چه جوان  ولی مولکول یا ویتامین های خونش شاید کمتره ...

خودشون هيچي نميگن؟ ماها كه جوونيم يه عادت ماهانه از پا ميندازتمون چقدر سخته هم برا خودشون هم برا شما خدا كمك همه تون بكنه