2777
2789
عنوان

تعبیر خواب....

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست
عزیزم خابی ک چندبار دیدع بشه ب یک شکل به خاطر درگیری ذهنی زیاد نسبت بهشه و تعبیر خاصی نداره

اولیش اینه خواب دیدم یه قبر چندین ساله اس بابام داره تعریف میکنه از تواین قبر چن نفر گنج دراوردن منم به همسرم میگفتم بیا بکنیم ببینیم چیزی مونده اون گفت نه ولی من شروع کردم بادست کندن وبعد یکی دومشت خاک برداشتن رسیدیم به قبر داخل قبر یه سرشیرگاز مانند طلایی وجودداشت بابام بهم گفت بکنش منم کندم و بعد به همسرم گفتم بیا میت رو ببینیم گفت نه من نگاه نمیکنم میخوای خودت ببین منم کفن رو زدم کنار بایه زن زنده که داشت باهام حرف میزد روبه رو شدم درصورتیکه من انتظارداشتم اسکلت ببینم وتوخواب کمی ترسیدم

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من
همینجا بگو درخاستام بالا نمیاد

دومیش اینکه من رفتم دکتر وبهم گفت یه مشکلی داری بعدا بهت میگم ام ارای بده شب اومدم خونه با کلی ناراحتی و دعا خوابیدمو فرداشبش خواب دیدم دکتر بهم میگه مشکلت اینه که یه نفرو نفرین میکنی دیگه نفرینش نکن

متاهل متعهد🥰p❤️  من خوشبخت ترین ادم دنیا                       ماشاالله لا حول ولاقوه الا بلاه والعلی و العظیم                             یا الله       اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم           لطفا اقایون نیان تاپیک من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بگو درخاستام بالا نمیاد

ویه خواب دیگم اینه قبل اینکه برم دکتر خواب دیدم تومورمغزیدارم شبیه پوکه اس میخواستن عملم کنن که بعدش رفتم دکتر دکتربهم گفت یه مشکلی داری اما نگفت چه مشکلی

زنده شدن مرده تعبیرش خوبه ایشالا ک خیره 

اخه میدونی چیه اون چن سال توقبر بود شاید هزارسال چجوری زنده بود وبامن حرف میزد شایداصلا نمرده بود

ویه خواب دیگم اینه قبل اینکه برم دکتر خواب دیدم تومورمغزیدارم شبیه پوکه اس میخواستن عملم کنن که بعدش ...

عزیزم اینم تعبیری نداره بیشتر بخاطر درگیری ذهنیت نسبت ب اون موضوعه ک باعث میشه خابشو ببینی

این تعبیری نداره

اخه من همیشه یکیو نفرین میکردم 

عزیزم اینم تعبیری نداره بیشتر بخاطر درگیری ذهنیت نسبت ب اون موضوعه ک باعث میشه خابشو ببینی

مرسی عزیزم 

اخه میدونی چیه اون چن سال توقبر بود شاید هزارسال چجوری زنده بود وبامن حرف میزد شایداصلا نمرده بود

ن عزیزم کلا زنده شدن مرده تعبیرش از هر جت خوبه چ از نظر مالی چ ابرو 

ن عزیزم کلا زنده شدن مرده تعبیرش از هر جت خوبه چ از نظر مالی چ ابرو 

🌹