2777
2789

فردا نوبت عمل فتق جداره شکم داره .فقط ۳ سالشه 😭

ممنونم .الهی هرچی از خدا میخواین بهتون بده 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب میشه زود انشالله

ممنونم با دعای شما عزیزان

منم پسرم عمل فتق داشت انقدر گریه کردم دکتر مسخرم کردم گفت انگار عمل قلب باز کلا ده دقیقه نشد!

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

ایشالله زود خوب شه عزیزم براش صلوات فرستادم و ایت الکرسی میخونم

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
واسش صلوات و آیت الکرسی خوندم عزیزم ایشالله همچی بخوبی پیش میره❤

ممنونم مهربون 

عزیزم ان شاالله عملش به خوبی انجام میشه نگران نباش  توکل بر خدا. حمد براش خوندم عزیز

ممنونم مهربون 

۱۰ تا صلوات میفرستم شمام برا حاجتم لطفا از ته دل دعا کن ممنون

ممنونم انشاالله حاجت روا بشی