2777
2789

یه مریض یه مدتی هست میاد تاپیکام مزاحمت ایجاد میکنه مزاحمم میشه

البته فقط تو یکی از تاپیکام اومده و فحشای مثبت ۱۸ داده

اولن اینکه چگ کنید ببینید این کاربره مریض زنه یا مرد.

و دو اینکه ایشون تهمت میزنن بهم مثل بیکارا که تو هکری منو هک کردی!!!!! 😐😐

و این دروغ ها ضایعس از عقده ی کاربر مریضه که صبح تا شب مزاحمم میشه

به بقیه هم گفتم که گزارشش رو بزنن

دلی شما دریغ از تعلیق

برای همینم تاپیک زدم که ایشون رو تعلیق کنید. چون حتی فحشای جنسی هم دادن بهم

و اینطور که معلومه مریضه ج*نسی هم هستن

اصلا چک کنید ببینید این کیه پشت گوشی نشسته ؟؟؟

ی بچه ۹ ساله؟ یا ۱۰ ساله...

نمیدونم چرا بعضیا اینقدرعقده ای تشریف دارن تو این سایت

@نی_نی_یار_شب  

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تگش کن

کاربر مریض تا حالا از نزدیک ندیدم

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

نمیخواد اسمشو بگی . نینی یار خودش بین ما قرعه کشی میکنه

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.