2777
2789
عنوان

چرا دوزاریم که😤

153 بازدید | 8 پست

چند وقت پیش داشتیم با همکارام در مورد خوراکیهای بچگیمون حرف میزدیم. من گفتم شکلات فندوقی دوست داشتم. همکارم فرداس یه بسته شکلات برام اورد و بعد از اون هرچند روز یه بار یکی دو تا بسته شکلات فندوقی تلخ برام میاورد.

تا اینجاش اوکی بود چون معمولا برای همدیگه خوراکی میخریم.

دیروز یهو یه میشه پر از شکلات خوبی از اون مدل بزرگاش اورد گذاشت رو میزم. منم هی میگفتم نه این زیاده. به بقیه تعارف کنم. اونم میگفت وایه شما خریدم. همش مال خودت. بعدم رفت شکلات تخته ای برای بقیه خرید و گفت از اون هوبی ها به کسی نده

حالا همکار دیگه م که خانمه امروز گفت چه خوب خودتو کنترل کردی و خودتو زدی به اون راه که روش باز نشه بهت. پرسیدم مگه چیکار کردم. با خنده گفت یعنی نفهمیدی چرا اون مدل شکلات برات خریده

نکنه واقعا منظورش چیز دیگه بوده و من نفهمیدم. ای خدااا. کاش اون موقع ادای عصبانیت درمیوردیم. الان پررو نشه فک کنه هرشوخی ای میتونه بکنه. کاش شنبه نیاد🤦

یکم بیشتر توضیح بده منظورش چی بود

درمان تضمینی بواسیر یا همورویید،سه روز.    روزی سه بار.     به مدت 20تا 30دقیقه.       توی تشت آب گرم بشینید   گره ها باز میشن وخون از گره خارج میشه     هرکی به دردش خورد 10تا صلوات بفرسته برای سلامتی و ظهور امام زمان.           خدا به شیطان گفت به آدم سجده کن ،شیطان گفت سجده نمیکنم ولی یجوری عبادتت میکنم که هیچ موجودی قبل و بعد من اونجوری عبادتت نکرده باشن.  ،خدا گفت نه من اینجوری میخوام میخوام تو منو طبق اراده و خواست خودم اینجوری عبادت کنی نه اونجوری که خودت میخوای......شیطان قبول نکردو رانده شد .....الان هم همون شگردو به کار میبره،خدا ۱۲۴ هزار پیامبرو فرستاد آخرم پیامبر مارو وقرآن و قشنگ فهموند که از ما چجور عبادتی و میخواد .....نماز بخونید روزه بگیرید باحجاب باشید و ......اما بازم بعضیا میگن دلت پاک باشه بسه ...دل پاک به چه دردی میخوره خدارو اونجور که خودش میخواد عبادت نکنیم!!!!!!!.            آیت الله بهجت میگه دنیا خانه ی بلاست...........         چه توقعاتی از خونه ی بلا دارید     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی یکیم نداریم برامون شکلات بخره

منم دوهزاریم کجه نفهمیدم

اگه دنبال کار بدون سرمایه میگردید بیاید چرا با کسی که از علایقشون خوشتون نمیاد اینطوری رفتار میکنید؟ حالا چرا اینو میگم؟! جونم براتون بگه که بایه خانومی اینجا صمیمی شدم همش میگفتن خیلی خوب حرف میزنی و خیلی ازت خوشم میاد(که نظر لطفشون بود) تا اینکه من پروفایلم رو تغیر دادم و تویه امضام کلمه آرمی رو اضافه کردم و تویه تاپیکشون مثل همیشه مشغول صحبت شدیم... که یهو برگشتن گفتن: وای تو هم از اون گروه چندش کره ای خوشت میاد؟ یهو من اینطوری شدم😐 گفتم چطور مگه؟ چی میشه؟ که بایه جواب خیلی زیبا روبه رو شدم... ایشون کاملا جدی برگشتن به من گفتن: احمق، برو خودتو بکش!؛ و تویه هر تاپیکی که من شرکت میکنم و ایشونم هست باز هم با کمال جدیدت همینو تکرار میکنن و خیلی هم روش پا فشاری میکنند (+کلی حرفایه دیگه که به ماند...) ولی واقعا چرا؟ چون فقط سلبریتی مورد علاقمون مثل مال شما نیست؟!... 

ببخشید اسی منظور خاصی ندارم ولی نمی‌دونم چرا یاد این فیلما افتادم که دختر پسر تو دانشگاه حواسشون نیس میخورن بهم دیگه برگه هاشون پخش زمین میشه تو یه نگاه یه دل نه صد دل عاشق همدیگه میشن😂🗿👩‍🦯