2777
2789

خانوادم همش سرزنشم میکنن که اگه درس نخونی بدبخت میشی بی پول میشی. خودمم قبول دارم حرفشون رو ولی هرکار میکنم اصلا نمیتونم درس بخونم قضیه تنبلی هم نیستا اصلا دوران مدرسه اینستا و اینا نداشتم ولی کتاب باز میکردم درس نمیخوندم. ساعت کوک میکردم برای نصفه شب بعد درس نمیخوندم. تازه یه مدرسه خاص بودم پر از بچه های نخبه ولی تحت تاثیر جو قرار نگرفتم بازم درس نخوندم. نمره هام به جز درس ریاضی بالا بودن البته ها.  بعد کنکورم اصلا برام مهم نیست تازه از خدامه برم دانشگاه آزاد. ولی خانوادم میگن نه اشتباه میکنی. خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم با خودم😓

نخون

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب درس که نمیخونی تهش میخوای چیکارکنی؟

منظورم ترک تحصیل نیست. میخوام برم دانشگاه. ولی برام مهم نیست دانشگاه دولتی باشه یا ازاد. نمیخوام خیلی خودمو اذیت کنم ولی خانوادم میگن حتما باید بری دولتی وگرنه بدبخت میشی 

اگه به هنرعلاقه داری برو‌هنرستان 

اونجا کلی شغل برات هست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

ببین بنظرم درس خوندن خوبه 

درسته سخت و مسخرس اما الان اگه تو از ت فامیل آشنا یا پدرو مادر خودت اگ بیسواد باشن 

باهاشون حرف بزنی متوجه میشی چقدرررررر براشون بده و حس بدی دارن 

درس سخته اما ت بخون و تمومش کن 

حتی اگ ازدواج کردی و بیکار موندی 

ی خانم خونه دار باسواد خیلی بهتره ی خانم خونه داره بیسواده 

این حرفو چند سال پیش ی خانمی بهم گف و خیلی قشنگ روم تاثیر گذاشت 

ببین بنظرم درس خوندن خوبه  درسته سخت و مسخرس اما الان اگه تو از ت فامیل آشنا یا پدرو مادر خودت ...

من حقیقتا راستش قصدم اینه که تا فوق لیسانس چه بسا بیشتر درس بخونم تو دوران مدرسه هم نمره هام خوب بودن و دانش آموز فعالی بودم به جز درس ریاضی. ولی خانوادم توقع دارن بهترین باشم. اصلا دلم نمی‌خواد برای کنکور به خودم استرس بدم ولی خانوادم میگن حتما یه رتبه دو رقمی تو دانشگاه دولتی. ولی من اصلا برام نوع دانشگاه مهم نیست. مشکلم فقط اینه 😓

منظورم ترک تحصیل نیست. میخوام برم دانشگاه. ولی برام مهم نیست دانشگاه دولتی باشه یا ازاد. نمیخوام خیل ...

بنظرم چرته دولتی قبول نشی بدبخت نم چی 

والا ی عالمه دولتی میشناسم قبول شدن 

هیچی نشدن 

ی عالمه دیدم آزاد خوندن چ زندگی دارن

چطوری؟ راه حلی برای من نداری؟ از خرخونی راضی هستی 

نمیدونم تدریجی روم تاثیر گذاشت 

من تحمل تحقیر و .... ندارم و در اصل آدم کمالگرایی هستم چون دیدم شاگرد اول کلاس نیستم تصمیم گرفتم واقعا بخونم

تا جایی که کمالگرایی روانیم نکنه راضیم😐 

کلا تغییر من بر پایه کمالگرایی بوده

راستی چندمی حالا؟؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
منظورم ترک تحصیل نیست. میخوام برم دانشگاه. ولی برام مهم نیست دانشگاه دولتی باشه یا ازاد. نمیخوام خیل ...

تهش یه مدرک میگیری که بدردتم نمیخوره باز باید بیای بشینی تو خونه الانم دیگه دوره خونه نشینی و اینا نیست همه به هر شکلی مستقلن

بنظرم چرته دولتی قبول نشی بدبخت نم چی  والا ی عالمه دولتی میشناسم قبول شدن  هیچی نشدن&nb ...

منم همینو به مامانم میگه در جوابش میگه وای خدا مرگم بده دانشگاه ازاد بری که چی بشی. تو فامیل تاحالا دختری نداشتیم که دانشگاه دولتی بخونه میگه تو برو اولین نفر باش که دولتی میخونه.  سر همین کاراشونه که از درس زده شدم. آخه من خیلی استرسی هستم وسواس فکری شدیدم دارم تصمیم داشتم برای کنکور خیلی به خودم فشار نیارم فقط درحدی که یه دانشگاه معمولی قبول بشم ولی خانوادم مخالفنننن