2777
2789

درد نداره کشیدن عزیزم

اصلا دندونپزشکی فقط دردش همون سوزن بی حسی هست بعدشم دکتر مسکن میده دو سه روز اول مصرف کنی

مگه اینکه دندونت عفونت یا کیست داشته باشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من کشیدم.درد نه زیاد نداره چون کلا بی حسی ولی وقتی که کشیده میشه دندونت انقدر حسسسسسسس سبکی و خوب داری که حد نداره

من ۴تا دندون عقلامو کشیدم اصلا راحت شدم

چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کشیدم.درد نه زیاد نداره چون کلا بی حسی ولی وقتی که کشیده میشه دندونت انقدر حسسسسسسس سبکی و خوب دا ...

واقعا؟ خداکنه

مرگ تو درست از لحظه ای آغاز میشود که در برابر انچه مهم است سکوت میکنی...
درد نداره کشیدن عزیزم اصلا دندونپزشکی فقط دردش همون سوزن بی حسی هست بعدشم دکتر مسکن میده دو سه روز ...

عصب کشی کردم خیلی درد داشت

درد نداره کشیدن عزیزم اصلا دندونپزشکی فقط دردش همون سوزن بی حسی هست بعدشم دکتر مسکن میده دو سه روز ...

از درد بعدش نگران نیستم اون لحظه که داره روی دندون کار میکنه میترسم بعدش یهو فشارم میوفته

منم دوتا کشیدم.دندون بالا بود

یکی پوسیده بود.یکی سالم.

پوسیده سریع کنده شد.امان از سالم کم مونده بود کله ام تو دستای دکتره از گردنم سوابشه.یور دکتر میکشید بالا.یور من میکشیدم پایین...بعدش خونریزی زیادی کرد😧 و جاش درد داشت.چند روز مسکن خوردم و یخ گزاشتم رو لپم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
عصب کشی کردم خیلی درد داشت

ی چیزی بوده

وگرنه چون بیحسی میزنن نباید درد داشته باشه

عفونت داشته شاید یا بیحس نشده بوده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ی چیزی بوده وگرنه چون بیحسی میزنن نباید درد داشته باشه عفونت داشته شاید یا بیحس نشده بوده

اره شاید چون فاصله عصب کشی مرحله اول و دومم ۱۲ روز فاصله افتاد