2777
2789

من خیلی راجع به این موضوع شنیدم. کسی تونسته تا حالا از این روش همسر دلخواهشو پیدا کنه؟ بین دوستان و آشنایانتون کسی بوده که این‌طوری ازدواج کرده باشه؟

لِه شدم، وقتی باید غنچه می دادم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان من یه حرف میزنم باز دوستان مارو میبندن به رگبار😂😐

من عاشق پسرخالمم بعد طرف از اینایی هست که همیشه سرش تو کارشه و سر به راهه به قدری که روش قسم میخورن

سابلیمینال جذب معشوق گرفتم با اینکه یکم تردید داشتم باورت نمیشه اگه بگم خودش اومد جلو و پیشنهاد داد باهم باشیم😂

سابلیمینال چیه؟

یه اهنگ بیکلام که توش تاکیدات و پیام های پنهان داره که روی ضمیر ناخودآگاهت اثر میذاره

تمام کارهای مارو ضمیر ناخودآگاه انجام میده و برنامه ریزی میکنه اما ضمیر خودآگاه در برابر قانون جذب و... مقاومت میکنه

از کجا گوش میدین برای منم کانال اگه داره بفرستین

تروخدا ساب رایگان گوش ندین چون میتونه پیام های پنهانش مخرب باشه و تاثیر منفی بذاره

تحقیق کنید از یه جای معتبر بخرید

میتونی برا منم بفرسی ساب رو؟

ساب رایگان نیست اصلا هم رایگان گوش ندین چون میتونه تاثیر مخرب بذاره چون داخل اینا پیام های پنهانه

از یه جای معتبر تحقیق کنید بعد بخرید

ساب هم بر اساس اسم و تاریخ تولد و... خودت میسازن نمیشه برای شخص دیگه ای رو استفاده کرد

این آهنگ‌ها رو از کجا باید پیدا کرد؟

تو اینستا بزنید هشتگ سابلیمینال پیج های زیادی میاره که براساس تاریخ تولد و... براتون درست میکنن

فقط قبلش حتماااا رضایت های پیجو ببین و درموردش تحقیق کن

ساب رایگان نیست اصلا هم رایگان گوش ندین چون میتونه تاثیر مخرب بذاره چون داخل اینا پیام های پنهانه ا ...

از کجا خریدی؟یعنی من اگه بخوام برد پیت بهم پیشنهاد بده مثلا جواب میده؟😂😐