2777
2789
عنوان

کمممممک

69 بازدید | 12 پست

اول از همه بگم مدیونید بدونید دست خودمه.

راستش الان نزدیک یه ساله که خ.و.د.ا.ر.ض.ا می کنم .

قبلش وسوسه شدیدی سراغم میاد بعد مجبور به این کار میشم . بببخددددااااا دیگه خسته شدم اعصابم داغون شده افسرده شدم همش گریه می کنم الانم همینطور .😭😭😭

تازه به خودکشی هم فکر می کنم چیزیه که نمی تونم حتی به مامانم بگم به هیچکس ...

دیشب با امام زمان صحبت کردم که نجاتم بده ولی نشد ازتون خواهش می کنم برام دعا کنید خدا شفام بده دیگه بریدم از همه چی. وَسَلام🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😓

چندوقتی یه بار؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هفته ای چند بار .

اوه خیلییی زیاده..رمان یا فیلم صحنه دار میبینی؟ اگ هرچیزی اینحوری میبینی یا میخونی اصلا همه رو حذف کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم سعی کن خودت رو اینقدر سرگرم کنی تا از خستگی زود خواب بری، حتی اگه تو گوشی بچرخی بهتر از اینه

سعی کن قرآن حفظ کنی اینجوری یک آرامش خیلی خاص میگیری و کم تر میری سمتش

اگه خوابت نمیره سوره ناس و فلق اینقدر بخون تا خوابت ببره، یا صدا قرآن با قاریی که دوسش داری بزار تو گوشت تا وقتی که خوابت ببره و سعی کن تو این مدت به هیچی فکر نکنی

اگه بتونی برای فردات یک برنامه بچینی به طوری که کلا ذهنت درگیر فردا بشه ... 

یا مثلا شبا برو وضو بگیر نماز شب بخون و از خدا بخواه کمکت کنه و خودتم سعی کن نری دنبالش ❤️🌹🌹

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

اگه رمان و فیلمای صحنه دار و... میبینی کلا حذفش کن به جاش کتابایی که به موضوعش علاقه داشتی بخر و یا به پادکست گوش کن(مجتبی شکوری رو به شدت پیشنهاد میکنم ) مثلا من خودم  کتابای زندگی نامه شهدا توی روحیاتم تاثیر داشت

برای خوشحالی و ظهور آقا امام زمان میشه یک صلوات بفرستید💚اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌱

سلام عزیزم نه🌹

و اینکه من با یک سایتی آشنا شدم به نام داداش رضا

همینطوری داشتم میچرخیدم توش دیدم کتاب نوشته در این مورد

شاید بتونه کمکت کنه