2777
2789
عنوان

قرص متیل ارگونوین

5090 بازدید | 7 پست

سلام.. کسی هست کمکم کنه😢

من یک ماه پیش سقط کردم دو هفته بود هی لکه بینی داشتم بعدش یک درد خیلی شدیدی مثل درد زایمان داشتم رفتم سونو دادم گفت بقایا ۲۳در۱۸ میلیمتر هنوز مونده دکتر بهم قرص متیل ارگونوین و داد و گفت اگه با این قرص دفع نداشتی باید کورتاژ بشی چون دیگه زمان خیلی گذشته نمیتونیم منتظر بمونیم😥 کسی تجربه ای از مصرف این قرص داره؟ ممکنه بازم با این قرص بقایا دفع نشه؟ لطفا کمکم کنین.مرسی

متیل ارگونوین معمولا برای بقایا میدن،برای من با همین قرص دفع شده بود،من ۹‌میل بقایا داشتم با اینکه خونریزی خیییلی کمی داشتم وای دفع کرده بودم،ولی میگن معمولا با پریودی بقایا میرن

متیل ارگونوین معمولا برای بقایا میدن،برای من با همین قرص دفع شده بود،من ۹‌میل بقایا داشتم با اینکه خ ...

مرسی عزیزم که‌ جواب دادی، آخه از دیروز که من این قرص و میخورم خونریزیم خیلی خیلی کم شده واسه همین ترسیدم که نکنه دفع نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم که‌ جواب دادی، آخه از دیروز که من این قرص و میخورم خونریزیم خیلی خیلی کم شده واسه همین تر ...

انشالله رفع میشه گلم،منم اسفند سقط داشتم،البته اول بیمارستان سقط شد،بعد برای بقایا این قرص رو دادن بل چرک خشک کن،فک کنم سفکسیم بود

من کلا خونریزیم در حد روز اول پریودیم بود،میگن سقط خیلی خونریزی داره،برای من کم بود،اونم سه سری قرص ...

من اول خونریزیم خیلی زیاد بود الان کم شده کنارش چرک خشک کن آزیترومایسین میخورم اینقد این مدت اذیت شدم که نگو فقط الان نگرانم با این همه سختی که کشیدم آخرش هم کورتاژ کنم😓