2777
2789
عنوان

سریال زیبای حقیقی

94 بازدید | 10 پست

دیدینش؟ چقنده کیوت بودنننن خوداااااااا

من یه گروه اموزش زبان کره ای رایگان زدم😄 

اگه دوست دارین از این به بعد بدون زیرنویس هم متوجه سریالای قشنگ کره ای بشین بیاین کنارهم از مسیر لذت ببریم ...

https://eitaa.com/joinchat/3665756649Cc1d174824c

من به لطفا فیلم ها در حد 

کانسامیدا بلدم 😎😂

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فک کنم فقط منم که از فیلم کره ای بدم میاد

باید چند قسمت از یه سریالو ببینی بعد هی دوس داری بفهمی بعدش چی میشه وعلاقمند میشی😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
آره هیچ وقت نرفتم سمتش از قیافه کره ایا خوشم نمیاد مخصوصا مرداشون🫤😂

اخلاقای جالبی دارن معمولا نقش اصلی مرد خیلی مغروره ولی عاشق کسی که بشه درکنار اقتدارش کلی حمایتگر وعاشق پیشه هستش و کم کم این اخلاقش جذبت میکنه😁بعضیا هم که کمی طنز تو رفتارشون هس که اونم دوس دارم

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اخلاقای جالبی دارن معمولا نقش اصلی مرد خیلی مغروره ولی عاشق کسی که بشه درکنار اقتدارش کلی حمایتگر وع ...

چ جذاب پس حتما نگاه میکنم برای شروع همین سریال زیبای حقیقی قشنگه؟

آره هیچ وقت نرفتم سمتش از قیافه کره ایا خوشم نمیاد مخصوصا مرداشون🫤😂

من ۱۵سال پیش سریال همسر یادردسر رو دیدم خیلی دوس داشتم دختر پولدار بد اخلاق یه پسره رو اذیت کرد بعد طی اتفاقاتی حافظشو از دس داد

و پسره بردش خونشون گفت تو خدمتکار بودی و با کار کشیدن میخواست انتقام بگیره ازش که برعکس کلی دختره رومخ بود و خرابکاری میکرد.آخرش پسره عاشقش شد ودختره حافظش برگشت وپایانش خوش بود.یادش بخیرتو زمان خودش ترکوند😍از اون به بعد کلی سریال کره ای دیدم غذاخوردن وحرف زدن و رفتاراشون با مزست

زیبای حقیقی تنیجری هست خوبه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

من ندیدمش اما کلا شخصیت هاشون همین مدله اکثرا