2777
2789

سلام دوستان عزيزم 

من خودم تنبلي تخمدان شديد دارم به طوري كه بدون قرص و آمپول اصلا اصلا پريود نميشم 

وقتي اقدام به بارداري بودم پيش هر دكتري كه ميرفتم بهم آمپولهاي hcg و hmg و كلي قرص تقويتي تخمك ميداد تا اينكه تخمكام بزرگ بشن حداقل به ١٧ يا ١٨ برسن و قابليت باروري داشته باشن 

اما با اينكه چندين دوره اين داروهارو مصرف كردم حتي نزديك ١٧ كيلو لاغر شدم اما اين داروها روم هيچ تاثيري نميزاشتن و وقتي روز ١٢ام پريودم ميرفتم براي سونوي اندازه گيري تخمك تخمكهام از ٦ بزرگتر نميشد و هميشه نا اميدانه بر ميگشتم  

نزديك هفت سال اين جريان تكرار ميشد و من بعد از دوسه دوره درمان رو ول ميكردم و ادامه نميدادم چون واقعا نتيجه نميگرفتم

من از اول وزنم زياد بود كه تنبلي تخمدان يكي از دلايل همين وزن زياده

هميشه هم حرف دكترهام اين بود كه وزنتو كم كن

يه بار كه درگير امتحان رژيمهاي جور واجور بودم با رژيم كتوژنيك آشنا شدم

وقتي اين رژيم رو حدود يك ماه گرفتم و ول كردم علاوه بر اينكه كاهش وزن داشتم در كمال ناباوري پريود شدم(درحالي كه من درتمام عمرم به طور خود به خود پريود نشده ام)

و اين رو هم بگم كه من قبلا با رژيم خامخواري ١٧ كيلو كم كرده بودم كه اون موقع كاهش وزنم تاثيري روي پريود شدنم نداشت 

و همين موضوع باعث شد كه من متوجه بشم كه اين رژيم معجزه آساي كتوژنيك روي تخمدانهاي من تاثير مثبت داشته نه بخاطر كاهش وزنم بلكه بخاطر مصرف نكردن كربوهيدرات

ادامشم الان مينويسم كه چي شد

پیاز درمانی ، بزنید نت قشنگ توضیح داده

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کربوهیدرات ساده شامل انواع نون، برنج، ماکارونی، و هرچیزیکه شیرینه و انوااااااع شیرینیجات اصلا برای بدن لازم نیست

من نزدیک یکساله مصرف نمیکنم و خیلی سرحالترم و احساس پری و ضعف ندارم.

بجاش پروتئینها و کربوهیدرات پیچیده و غلات میخورم.

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀

تا اينكه يه بار مثل چندين دفعه ي پيش خواستم كه دوباره اقدام به درمان و بارداري كنم 

اينبارهم دكترم مثل دفعات قبل علاوه بر كلي آمپول و قرص تقويتي 

برام قرص متفورمين هم نوشت و من چون ميدونستم كه متفورمين باعث كاهش قندخون ميشه  به دكترم گفتم كه رژيم كتوژنيك روي من تاثير مثبت داشته آيا ميتونم بجاي قرص متفورمين رژيم كتوژنيك(كه كلا باعث درمان قندخون هست به دليل عدم مصرف كربوهيدرات )بگيرم 

دكترم گفت اگه بتوني بگيري عاليه

و اين شد كه من از روز اول پريودم تا روز ١٢ ام اين رژيم رو گرفتم ووقتي روز دوازدهم رفتم سونو تا اندازه ي تخمكهارو بگيرن در كمال ناباوري يه تخمك بالغ و قابل باروري داشتم 

و اينجا بود كه من متوجه نتيجه اي كه حدس ميزدم شدم

اون تخمكم باورد نشد اما ماه بعدش در كمال ارامش من دوباره اين رژيم رو به مدت ١٢ روز از روز اول پريودم تا روز ١٢ ام گرفتم تعداد تخمكهاي فعال و بالغم به قدري زياد بود كه دكتر بهم گفت كه احتمال چندقلويي داري و اينه خطرناكه

خلاصه اينكه من همون دوره دوم باردار شدم و الان يه دختر ١٨ ماهه دارم

ميدونم متنم طولاني شد اما وظيفه خودم دونستم كه چون راه حلي براي درمانم پيدا كرده بودم به اشتراك بزارمش شايد به درد كسي خورد 

و اينكه اگه سوالي داشتين خوشحال ميشم جواب بدم

کربوهیدرات ساده شامل انواع نون، برنج، ماکارونی، و هرچیزیکه شیرینه و انوااااااع شیرینیجات اصلا برای ب ...

بله و كلا تنبلي تخمدان درمان پذير نيست فقط با سبك تغذيه ي سالم و حذف كربوهيدرات قابل كنترله

رژیمتونو توضیح میدین؟ممنون

رژيم كتوژنيك بزنين نت يا توي اينستا يه پيج كامل داره كه راينان توضيح داده

تو اين رژيم چربيهاس سالم مثل روغن زيتون دنبه و كره

انواع گوشتها و سبزيجات و مغزها مصرف ميشن و مواد كارخانه اي قند و ميوه نان و برنج و غلات و سبزيجات غده اي و لبنيات ممنوعه 

بيشتر براي كاهش وزن هست كه كاهش وزنش عاليه 

و وقتي وارد رژيم ميشين اصلا نبايد تقلب كنين حتي يدونه كشمش هم نبايد بخورين 

كلا چيزهاي شيرين ممنوعه كاهش وزنش درماه حدود ده كيلو هست و اينكه توي رژيم چون پروتيين و چربي ميخورين احساس گرسنگي ندارين  فقط توي رژيم روزانه يك قرص منيزيوم و الكتروليت كه همون آب و نمك دريايي هست روزانه دو سه ليوان موقع ضعف ميخورين