2777
2789

وای خداروشکر

دعا کنید خونم بند بیاد چون امروز یه قرار دارم باید تا ساعت ۱۱ شب هم اونجا باشم امیدوارم دوباره از شدت زیاد بودن پس نده حالا الحمدالله بند اومده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفنامیک اسید بخوری ممکنه کمتر بشه

آره خوردم امیدوارم جواب بده

الان که بند اومده امیدوارم همینجوری بمونه وای نمیدونی چقدر شدید بود جوری که یک شورتکس و یه شورتمعمولی پوشیدم پس داد به مبل!

خداروشکر الان یکم بند اومده خدا کنه همینجور بمونه

آره خوردم امیدوارم جواب بده الان که بند اومده امیدوارم همینجوری بمونه وای نمیدونی چقدر شدید بود جور ...

دوتانوار بذار 

زود به زودم عوض کن من زمان پریودی نیمساعت یبار میرم خودمو میشورم 😕 روزی یه بسته نوار مصرف میکنم البته الان باردارم راحتم 

ولی خدا به داد برسه بعدا

دوتانوار بذار  زود به زودم عوض کن من نیمساعت یبار میرم خودمو میشورم 😕 روزی یه بسته نوار مصرف ...

الهی عزیزم من مجردم

به سلامتی❣

من مجردم اصلا باردار نیستم چون مجردم🤣😂

آره خوردم امیدوارم جواب بده الان که بند اومده امیدوارم همینجوری بمونه وای نمیدونی چقدر شدید بود جور ...

نوار مکسی تافته استفاده کن خیلی بلند و عالیه

تا وقتی ازش درس نگیری، باز تکرار میشه☀️❤️☀