من تو این شهر غریبم همسرمم سرکار بچمم خوابیده وای انگار دوس دارم خودمو بکوبم به دیوار والان برم پیش خانوادم و شهرمون ولی بچم کلاس داره و شرایطش نیست برم خیلی حوصله ام سر رفته😔😔😔😔😔😔😔😭😭😭😭
سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اگر به جای شما باشم یه کتاب خوب میگیرم میخونم سریال قشنگ دانلود میکنم نگاه میکنم میرم تو آینه به خودم میرسم پوستمو ماسک میذارم یه حمام درست حسابی میرم ریلکس میکنم
اصلاًم غصه اینو نمیخورم که چرا تنهام از وقتم بهترین استفاده رو میکنم کیک درست میکنم فیلمهای آشپزی نگاه میکنم
💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
من اگر به جای شما باشم یه کتاب خوب میگیرم میخونم سریال قشنگ دانلود میکنم نگاه میکنم میرم تو آینه ...
خب عزیز یه دوش و رسیدگی به خود مگه چقد وقت میبره از ۲۴ ساعت؟من همه این کارا رو میکنم...سریال و فیلم اشپزی هم که باز سر از گوشی درمیاریم...ادم دلش معاشرت میخاد تفریح خانوادگی میخاد
میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
میدونی عزیزم الان فقط مامانمه که بهم آرامش میده انگار از همه این کارا بدم میاد وگرنه دوس دارم انجام ...
گلم این حسو از خودت دور کن تا تبدیل به افسردگی نشه سعی کن برای فرزندت و همسرت یه خانم شاد و سرحال باشی میدونم دلتنگ مادرت هستی اما الان که شرایط رفتن پیش مادرت رو نداری سعی کن با همین شرایط الانت بهترین استفاده رو بکنی و شادی و حال خوب را از خودت نگیری
💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀♥️
باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمههای راه رها شد و به سیاهچالهی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /