2777
2789

ازدیشب تاحالا کشاله رانم سمت چپ یعنی روی الت تناسلیم تیرمیکشه انگار سوزن فرو میکنن باز ول میکنه قرص استامینوفن خوردم اروم شد...داخل مقعد و واژنمم گه گاهی تیر میکشه ایا اینا طبیعیه؟؟؟؟؟؟ 

فردا وقت دکتر دارم تافردا ازاسترس میمیرم🥲🥲🥲

ای گمشده در رویا جادوکن وپیداشو.من تشنه ی دیدارم اغوش محیا شو🥲💚

اره

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مطب دکتربودم یه خانومه این جوری بود رفت دکتراومد گفت عضلات رونم ضعیفه بخاطراون بود

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
😶😶 معلوکه ک طبیعیه رحم داره جا باز میکنه توی لگن چراقرص میخوری تحمل کن

خیلی ترسیدم اخه تونت نوشته نمیدونم نشانه زایمان زودرسه وازین حرفا🥲🥲 

طبیعیه استامینوفن نخور... من از ۲۰ هفتگی دارم... از دردس تکون‌نمیتونم بخورم بعضی وقتا به دکترتم بکی بهت قرص کلسیم میده اندازه هندونه ولی هیچ فایده ای نداره😩

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
تو مطب دکتربودم یه خانومه این جوری بود رفت دکتراومد گفت عضلات رونم ضعیفه بخاطراون بود

روی الت تناسلیم سمت چپ تیرمیکشه خیلی یعنی ربطی به عضلات رون داره؟؟؟؟

طبیعیه استامینوفن نخور... من از ۲۰ هفتگی دارم... از دردس تکون‌نمیتونم بخورم بعضی وقتا به دکترتم بکی ...

من اوایل بارداری اینجوری میشدم تیرمیکشید دکتر شیاف پروژسترون داد استفاده کردم خوب شدم تا ۱۱ هفته شیافو قط کردم تاالان خوب بودم باز از دیروز خیلی تیرمیکشه دوباره اینجوری شدم مقعدو واژنمم تیرمیکشه🥲

تو نت بنویس دستم درد میکنه مینویسه سرطان داری به پزشک مراجعه کنید

اره بخدا منم وسواس فکری گرفتم یکسره سرچ میکنم توگوگل😑

روی الت تناسلیم سمت چپ تیرمیکشه خیلی یعنی ربطی به عضلات رون داره؟؟؟؟

نمیدونم عزیزم دکتر بری معلوم میشه ولی استرس نگیر بیشتریا دارن

پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰