2777
2789

سلام دوستای عزیزم که منتظر نتایج کنکور هستید من تاپیک زدم اگر علاقه مند به دانشگاه فرهنگیان هستید شرایطش و اصولش و روند انتخاب رشته رو بهتون بگم

من 😄

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پارسال مثل شما ها کنکور دادم و میشه گفت فاصله بین کنکور تا نتایج اولیه مُردم از استرس

وقتی نتایج اولیه کنکور می یاد حقیقتش یکم پیچیدست اون کارنامه اولیه

و این که نتایج کنکور پارسال ساعت ۳ نصفه شب تو سایت گذاشته شده بود

لطفا تا نتایج رو میزارن هی تلاش نکنید که از همون اول ببنید چون سایت فوق العاده شلوغه و نمیتونید ببینید پس یکی دوساعتی مهلت بدید بعد

من پارسال تو رشته انسانی جزء رتبه برتر های کنکور بودم

ترازم هم شد ۹۶۰۰ نه هزار و ششصد

انتخاب رشته کردم و به خاطر علاقه زیادم به دانشگاه فرهنگیان این قسمت برام تو اولویت بود

مگه الان اومده؟ 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید🥲❤️اگر یک روز از من بپرسند قوی ترین انسان های دنیا چه کسانی هستند؟جواب میدهم زنانی که تنهایی را یادگرفته اند...!💅🏻🌊🕊️

تو کارنامه اولیه در ابتدایی ترین بخش درصد دورسی که پاسخ دادید قرار داده میشه

در قسمت بعدی مینویسه که شما ایا به دانشگاه سراسری ، فرهنگیان ، آزاد ، مجاز شدید یا نه اگر مجاز شدید بر اساس رتبه و تراز شروع به انتخاب رشته میکنید

برای دانشگاه فرهنگیان تراز باید بالای ۶۵۰۰ بشه تا مجاز بشید

رشتتون نظری باشه میتونید برای دبیری و آموزگاری و استثنایی انتخاب رشته کنید

برای رشته های فنی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی وجود داره که معلم هنرستان و فنی حرفه ای میشید

بعد از مصاحبه عمومی مصاحبه تخصصی انجام میگیره

و نتایج نهایی تو شهریور می یاد که ایا قبول شدید یا نه

معمولا مثلا ۶۰ نفر دعوت میشن به مصاحبه از ۶۰ نفر ۳۰ نفر افراد قبول میشن تو دانشگاه