2777
2789

کسی که دارم برای ازدواج باهاش آشنا میشم (دوست) تلفنی یه حرفی بهم زد که من ناراحت شدم. بهش هم گفتم که ازت دلخور شدم و باید یکم جدی در موردش فکر کنم. اونم گفت شوخی کردم و تو همه چی رو جدی نگاه میکنی و من حرفی نمیزنم میذارم به پای شناخت خودت از من.

دیگه صحبتی نشد امروز صبح فقط زنگ زد گفت همو ببینیم من گفتم وقت ندارم. دیگه هیچ خبری ازش نشد

هیچوقت نشده بود که اینقدر طولانی از هم خبر نگیریم

خیلی غصه دارم الان. یه حس بلاتکلیفی شدید

به نظرتون من بهش پیام بدم یا صبر کنم خودش یه چیزی بگه؟

دلم نمیخواد با یه چیز کوچیک بینمون فاصله و سردی بیفته

خب شما میخواین ادامه بدین؟

گفتین وقت ندارید از روی کله کردن طرف بوده؟ لحن تون چطور بود؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا سر چیزای چرت ناراحت میشی؟ این خیلی زنندست خوب... صد حال نباش... واسه خودت تعریف داشته باش از خط قرمز هات و به اونم بگو....مثلا بگو من نمیخوام درمورد رابطه قبلیم هیچ حرفی بزنی ..... یا درمورد برادرم..تموم...دیگه نمیشه سر هر حرفی قهر کنی که...اونم که زنگ زده تو خوب جواب ندادی..اول تکلیفت رو با خودت مشخص کن...ناز کردن با ضد حال بودن فرق داره

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
خب شما میخواین ادامه بدین؟ گفتین وقت ندارید از روی کله کردن طرف بوده؟ لحن تون چطور بود؟

بله

لحنم با دلخوری بود

انتظار داشتم خودش صحبت رو شروع کنه یکم برای رفع دلخوریم تلاش کنه

😐😐

تو میگی یه حرفی زد که ناراحتت کرد

بعد میگی نمیخوام واسه یه چیز کوچیک بینمون فاصله بیوفته؟ ؟

به فکر حل مشکل نیستی؟ اینکه کی زودتر زنگ بزنه مهمه؟

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.

من اگه ازحرفش بهم بربخوره ،نه پیشقدم نمیشم،چرا فقط شما فکر فاصله وسردی رابطه باید باشین؟خوبه ایشون اگه حرف نا به جایی زده،عذر بخواد،تافاصله ایجاد نشه

بالاترین نوع رهایی،آزاد شدن از نظرات دیگران است🦋🌱
بله لحنم با دلخوری بود انتظار داشتم خودش صحبت رو شروع کنه یکم برای رفع دلخوریم تلاش کنه

به این حرکت میگن نحس بازی 

تمام راه ارتباطی را میبنده این حرکت .

به جای شفاف صحبت کردن ،این حرکت را کردین ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینجوری مواقع معمولا بعد از ی مدت خودم زنگ میزنم صحبت میکنیم حل میشه  با هر کی ام بودم این اخل ...

عادت نمیشه برای طرف مقابل که همیشه شما برای آشتی پیش قدم بشین؟

چون من معمولا قهر نمیکنم خیلی به ندرت اتفاق میفته

عادت نمیشه برای طرف مقابل که همیشه شما برای آشتی پیش قدم بشین؟ چون من معمولا قهر نمیکنم خیلی به ندر ...

والا تا حالا ک عادت نشده 

یعنی زمانی ک بحث جدی نباشع و کسی مقصر اصلی نباشع و معمولا سر لج بحث کرده باشیم بعد از چند روز تنهایی تماس میگیرم 

و متقابلا طرف او جبران میکنه