2777
2789
عنوان

ایا دوستم طلاق بگیره

637 بازدید | 43 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی کنید این سوال دوستمه

دوستم شاغله شوهرشم مهندس و یه پسر ۶ ساله دارن،خونه و ماشین دارن میگه هیچ انگیزه ای واسه زندگی ندارم احساس میکنن هیچ حس محبتی وجود نداره  و شوهرش خسیس شوهرش فقط در حد پرکردن یخچال خرجی میده دیگه حتی یه هزاری واسه دوستم خرج نمیکنه هرچی که خودشو و بچش بخوان باید خود دوستم خرج کنه بهش میگه چون شاغلی پس خرجت باخودته .تو کارای خونه هم ذره ای کمک نمیکنه ،حتی مهدکودک بچه رو هم دوستم میده،موقع تولدا اگر دوستم چیزی بخره شاید اونم بخره البته که همیشه سعی میکنه فراموش کنه .تا بخواد گله ای هم کنه میکوبه از دهنش میگه تو دیونه ای و همه چیو الکی بزرگ میکنی و مادی هستی که مثلا از من توقع داری یه مانتو برات بخرم.

هردکتری جایی بخوادبره خودش میره خلاصه میگه  منکه همیشه تنهام و همه چیم با خودمه چرا باید تو این زندگی بمونم نظرشما چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوستت بگو طلاق نگیره ولی تو خرجی کمک نکنه  

اولش دعوا میشه ولی بعدش درست میشه

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

خیلی سخته اینطوری ، ولی اول تلاشش رو بکنه طلاق خیلی بده واز طرفی شاغل هم که باشه خرج و مخارج الان بالاست زندگیش به سختی خواهد گذشت 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین شوهر من مثل شوهر دوستت هست و شرایط من هم مثل دوستت با یه فرق عمده که شوهرم لوس و بچه ننه هم هست ۷ ماه قهره با من و خانواده ام .خاطر بچه ام موندم تو خونه اش با یه بچه واقعا سخته دوستت سعی کنه خودش و بچه اش خوش بگذرونن تفریح های ساده حتی یه بستنی دو نفره با بچه اش من اینطور دارم ادامه میدم اینجا ایرانه بعد از طلاق خیلی افراد مریض مزاحمت میشن همه به چشم این که زندگیشون را میخوای بدزدی نگاهت میکنن

یه مدت عضو نی نی سایت باشه می‌فهمه که اکثریت مردها زندگی باهاشون سخته چرا خودشو وبچشو نابود کنه دوست خودم شاغل بود یه پسر داشت طلاق گرفت با یه پسر صیغه کرد الانم داره پولاشو خرج زندگی می‌کنه وحامله است الان اینجوری خوبه به نظرش؟ 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به نظر من موضوع خیلی حادی نیست که به خاطرش با یه بچه طلاق بگیره آینده بچه در خطره دوستتون بعد از طلاق باید خودش تمام بار زندگی را بر دوش بگیرهذتازه بچش‌هم میشه بچه طلاق