خودت کتاب دست بگیر بعد بگو نمیخوای یکم کتاب بخونی و اینا.....
اسمم محیا هست . دوستای صمیمیم محی صدام میکن. واسه همین پروفایلم رو گذاشتم mahyiii. فعلا تنها خواستم از خدا قبولی تو تیزهوشانه. لطفا برا قبولیم ی صلوات بفرست.
من خودم کتاب مثل سرم بهم وصله.ولی همسرم علایقش چیز دیگست.کاری بهم نداریم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
شوهر من وقتی که کاری نداشته باشه تفریحش کتاب خوندنه عاشق کتابه و بیزاراز گوشی اصلا گوشی دستش نمیگیره به منم دائم میگه به جای این همه که گوشی دستته دوتا کتاب بخون
من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
نه چرا اذیت بشم.مشکلی نداره رفتارش انچنان که بخوام عوض بشه.فقط اگر یکم بیرونو بیشتر از خونه دوست داشت خوب بود
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷