2777
2789
عنوان

دبیرستان علوی

10199 بازدید | 11 پست

به نظرتون مدرسه خوبیه  ؟۵۴ میلیون فقط برای کلاس هفتم می‌گیرند به نظرتون به صرفه هست؟

کسی هست بچش اونجا درس بخونه؟

[کلمات] بیشتر از گلوله ها آدم میکشن:/کاربری دست دونفره

دختر عموم تو نماینده اش درس می خونه

سگو بزنی صاحب شو نمی شناسه

سال اول ۱۸ نفر بودن پارسال که چهارم بود ۳۸ نفر بودن

معلم ها غیر رسمی ان یا بازنشسته اند حوصله ندارن

حتی آزمایشگاه هم تبدیل به کلاس کردن و دیگه بچه ها آزمایشگاه ندارن 😐💔

کتاب های کمک آموزشی هم به درخواست تعداد قلیلی از اولیا حذف کردن 😐

راهروی متوسطه اول و ابتدایی ها مشترک بود بعد یه دختر کلاس هشتمی خورده بود به دختر عموی کلاس چهارمی من دختر عموم سرش خورده بود به دیوار و دندونش شکسته بود. رفته بود دفتر زنگ بزنه مامانش نذاشته بودن گفته بودن مامانت یه ساعت دیگه قراره بیاد دنبالت الان زنگ بزنی نگران می شه 😐 بعد هم گفته بودم برو دهنت و بشور که خونی نباشه مامانت ببینه می ترسه.

دختر عموم دهنشو می شوره و تعطیل شدنی مامانش چند قطره خون رو مقنعه دختر عموم می بینه که دختر عموم می گه اره اینجوری شده و نذاشتن بهت زنگ بزنم ... 

زن عموم که می ره سراغ شون حتی با وجود قطرات خون گردن نمی گرفتن 😐💔

مثلا بچه اش اون مدرسه می ره که آسایش داشته باشه 🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببین دخترم من 2 سال اونجا درس خونده و الان هشتمه !! امسال که از ما برای هشتم 70 ملیون گرفتن ...

بخوام صادق باشم کلا 40 ملیون می ارزه ...

شعبه های خیلییی خیلییی زیادی داره و سعی کن شعبه ای بفرستی که شناخته شده باشه مول اریاشهر ... از نظر استاد ها که همه تحصیل کردن و برای دختر من 3 بار معلم هندسه عوض کردن چون راضی نبود ! یه مشکلی که داره اینه که به حرف دانش اموز اصلاااا گوش نمیدن باید اولیا بیاد ! دانش اموز هر چیزی که بخواد رو باید اولیا براش بیان مدرسه فرقی نداره چی باشه ! خیلی به بچه ها فشار میارن ... هر روز خدا امتحان دارن .... هر روز یه روز بیشتر یه روز کمتر ... اما هر روز امتحان میگیرن ... خیلی رو درس بچه ها حواسشون هست ولی پول میگیرن خیلی هم میگیرن ... این شکلیه که مهم نیست بچه خدای نکرده مرده پول میگیرن فقط !! 70 تومن نمی ارزه ولی بدم نیست

مامانا سلام

اگه دنبال مدرسه غیرانتفاعی خوب میگردین اصلا سمت موسسه علوی چه دبستان چه دوره اخر نرید.افتضاح شده هر سال هم بدتر از سال گذشته

معملم خوب که کلا ندارن یه مسئول پایه میزارن ده تا کار قراره انجام بده که تو همش مونده کلاسا ۳۰ نفره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️کلا دیگه اون اعتبار سابق رو نداره و همه هم ازش شاکین 

دختر عموم تو نماینده اش درس می خونه سگو بزنی صاحب شو نمی شناسه سال اول ۱۸ نفر بودن پارسال که چهارم ...

تونماینده درس میخونه یعنی کدوم شعبه؟؟تهران یا شهرستان؟؟؟؟تهرانش که افتضاحه از شلوغی و بی صاحابی مدرسه هاش.هر کی رفته پولشو دور ریخته🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

تونماینده درس میخونه یعنی کدوم شعبه؟؟تهران یا شهرستان؟؟؟؟تهرانش که افتضاحه از شلوغی و بی صاحابی مدرس ...

ولی دختر من داره تو علوی شرق تهران درس میخونه،خیلی راضی هستم،سطح درسیشون عالیه،کلاس ها هم ۱۸ نفر هستن...

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
ولی دختر من داره تو علوی شرق تهران درس میخونه،خیلی راضی هستم،سطح درسیشون عالیه،کلاس ها هم ۱۸ نفر هست ...

سلام عزیزم 

کدام شعبه درس می خونه دخترتون ؟ می خوام مدرسه دخترمو عوض کنم ببرم علوی 

سال بعد ششم علوی سر پنجم نیروی هوایی تحقیق کردم راضی بودن 

مدارس علوی بدون هیچ گزینش علمی و روانشناسی معلم را استخدام می‌کنند در همه شعبه ها حتی شرق بیشتر تحقیقی بفرمایید ببینید در بعضی از پایه ها چگونه معلم ها حتی با دانش آموزان برخورد فیزیکی دارند اگر خوب تحقیق بفرمایید متوجه می‌شوید که تعداد ناراضی ها در تمام مقاطع بیش از رضایتمندی هست که پیوسته سعی دارند با خریدن کادوهای میلیونی محبت را برای دانش آموز خریداری کنند

من اول دبستان پسرمو نوشتم، شعبه سردار جنگل به مدیریت نادری ، واقعا پشیمون شدم، ناظم هاشون که طلب کارن ،همچین بد حرف میزنم به مدیر میگم اینا چرا اینجوری آن میگه باید با والدین سختگیرانه برخورد کنن، با ما اینجوری آن با بچه هامون چیکار میکنن، خیلی تازه به دوران رسیده و عقده ای هست این خانم نادری مدیر سردار جنگل ، سر یک بحث کوچیک بچم با بغل دستی اش ، اخراجش کرد ، معلوم نیست لقمه چرب تر داشته ، پول می‌گرفته برای ثبت. نام نفر جدید که اینجوری ما رو بعد از ۴ روز کشوند مدرسه و بچه رو بیرون کرد،مزخرف ترین مدرسه است