2777
2789
عنوان

هر کی کیش رفته بیاد راهنمایی کنه

5293 بازدید | 37 پست

من شیرازم به نظرتون با ماشین بریم کیش بهتره یا با هواپیما؟

از لحاظ زمانی محدودم چون یک روز بیشتر نمی تونم مرخصی بگیرم سه روز دیگه تعطیلی رسمی 23 تا 25 شهریور هست میشه چهار روز

اگه با ماشین بریم برای لندیکراف معطل نمیشیم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن این مدقع کسی نمیره که تو لندیگرافا الاف بشی بعدشم اونجاماشین نباشه سخته بری بیرون مگه اینکه هتلت نزدیک مراکز خرید باشه  فک کنم بتونی جنسای خوب آف خورده پیدا کنی چون مشتری کمه اف زیاد میرنن

اصن نمیصرفه . جنسای فیک و الکی گرون. همون پولو ببر ترکیه بیشترم صفا میکنی

برای خرید نمیخوام برم فقط برای حال و هوا عوض کردن از اول سال تا حالا هر روزش سرکار بودم با کلی کار و اعصاب خوردی میخوام برم گوشیمو خاموش کنم از دست همشون چند روز راحت باشم

وقتم کمه وگرنه سفر خارج از کشور که عالیه 

برای خرید نمیخوام برم فقط برای حال و هوا عوض کردن از اول سال تا حالا هر روزش سرکار بودم با کلی کار و ...

کلا زیادی گرونه. هتل بری یا سوییت یا بخوای یه غذایی بخوری . اومدم بگم برو شیراز دیدم خودت شیرازی !  

ولی با پرواز برو کیش 

خیلی خیلی گرمه ک‌ اون موقع  ما زمستون میریم اغلب  اگر قصدت استفاده ک تفریحات هست و میخوا ...

به خاطر سه روز تعطیلی رسمیش انتخاب کردم دیگه بعد شهریور تعطیلی این مدلی نداریم متاسفانه 

البته هممون بزرگسالیم فکر کنم بتونیم گرما رو تحمل کنیم یا فوقش فقط شبا بریم بیرون

دقیقا برای ریلکس کردن میخوایم بریم

تفریحاتش فقط پارک دلفین ها رو شاید بریم هیچ کدوممون اهل هیجان نیستیم

نه خداروشکر قصد خرید نداریم شیراز انقدرا جای خرید خوب داره

نه از شیراز تا کیش با ماشین باید سوار لنج بشی به قول دوستمون میشه بری ترکیه ولی ارمنستان بیشتر توصیه ...

وقتم کمه دلمون هم دریا کشیده حیفه سفر خارج از کشور رو با این وقت کم هدر بدیم

ن این مدقع کسی نمیره که تو لندیگرافا الاف بشی بعدشم اونجاماشین نباشه سخته بری بیرون مگه اینکه هتلت ن ...

مرسی که راهنمایی کردی مسافرت جاده ای یه حس و حال دیگه داره اگه اینطوری باشه که عالیه

جایی رو میشناسید برای خرید؟