2777
2789

لطفا شمام نظراتتونو بگین مگه غیر اینه زن و مرد وقتی ازدواج میکنن هردو متعهد میشن فردی که انتخاب کردن رو تااخر عمر همون جور که هست بخوان و همه تغییراتی که با گذشت زمان رو انسان تاثیر میزاره رو هم قبول میکنن؟؟؟

مثل چاق شدن یا لاغر شدن مثل خراب شدن دندونا مثل سفید شدن موها مثل چروک شدن پوست و ....

قطعا موقع ازدواج همه جوون و زیبایی خودمونو داریم ولی با گذر زمان دچار تغییراتی میشیم خواسته یاناخواسته حتی باوجود رسیدگی و مراقبت بازم همون طروات اوایل نیس

من متولد ۷۰ ام چهره خوبی هم دارم ولی بعد ازدواج ۱۵ کیلو وزنم رفته بالا اونم چون پلی کیستیکم ولی بازم چاقیم بد و بی ریخت نیس قدم بلنده و خودمم میدونم بالا رفتن وزن اصلا برام خوب نیس چند شب پیش شوهرم دلمو بدجور شکوند هربار یاد حرفش میفتم اشکم درمیاد 😔

yn

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد حساس نباش متاسفانه الان اینستا اومده ماهواره هست بلاگرا و این پلنگای اینستا با هزار عمل و ادیت و فتوشاپ خیلی کارا میکنن این مردانه که کلن دونه طلب اما بستگی به ذات طرف داره تو زیاد خودتو درگیر نکن برو باشگاه برای سلامتی خودت و رژیم بگیر

اضافه وزن شده ضعف برام از دیدش ولی من انقد شعور دارم که خراب شدن دندوناشو به روش نیارمو و نگم که از دندون مصنوعی بدم میاد چون دست خودش نیس دندوناش اهکیه و هرچیم رسیدگی میکنه خرابتر میشه حتی معتقدم اگه روزی مریض شد بازم باید مثل قبل بخوامش ...و دوست داشتن واقعی همینه که توهمه حال طرفتو بخوای و بپذیری

yn
بله دقیقا درست میگی عزیزم 

خیلی دلم شکسته تو این یه هفته انقد کم غذا خوردم که دوکیلو کم کردم من به هر سختی شده وزنمو میارم پایین و میدونم که این تغییر مثبتیه بیشتر در راستای سلامتیم ولی جای زخم حرفش تاابد رو دلمه

yn

حرفتون کاملا درست و منطقیه

وقتی دو نفر هم رو انتخاب کردن همه جوره باید هم رو دوست داشته باشن و کنار هم باشن

اکثر مردا خودشون بعد ازدواج شکم درمیارن اما هیچ وقت خودشون رو نمیبینن ،خودشون هزار تا ایراد دیگه هم  دارنا

اما ماشالله اعتماد به نفساشون😤

زیاد حساس نباش متاسفانه الان اینستا اومده ماهواره هست بلاگرا و این پلنگای اینستا با هزار عمل و ادیت ...

درسته.شروع کردم رژیمو پیاده روی رو ولی درد من اینه که اگه واقعا دوسم داشت اون حرفو نمیزد اگه من روزی دچار یه مریضی بشم چی به سرم میاد؟

yn
تو درست فکر میکنی شوهرت بی شعوره تو هم عیباشو به روش بیار 

هیچوقت این جسارتو نکردم ایراداشو بگم بخدا یه سری رفتیم دکتر تغذیه رژیم بگیرم دکتر منو بیخیال شد از عوارض لاغری بیش ازحدش براش گفتو گف فکر نکن خانوم چاقه شما چیزیت نیس این لاغری مفرطی که داری خطرناکه

yn
حرفتون کاملا درست و منطقیه وقتی دو نفر هم رو انتخاب کردن همه جوره باید هم رو دوست داشته باشن و کنار ...

دقیقا عزیزم 

شوهرمنم ژنتیکی خیلی لاغره خب لاغری بیش از حد هم مثل چاقی بده

یاخیلی ایراد دیگه ولی من عشقم واقعی تره

yn
هیچوقت این جسارتو نکردم ایراداشو بگم بخدا یه سری رفتیم دکتر تغذیه رژیم بگیرم دکتر منو بیخیال شد از ع ...

چرا روت نشه الان ک اون پاشو از حدش بیرون گذاشته دگ باید از خودت دفاع کنی به عزت نفست آسیب نزن بگو مرد لاغر اصلا جذاب نیست مرد باید چارشونه و توپر باشه خخخ بعدم فرار کن 

یک عدد چپی 

چرا روت نشه الان ک اون پاشو از حدش بیرون گذاشته دگ باید از خودت دفاع کنی به عزت نفست آسیب نزن ب ...

انگار همه هدفش نشونه گرفتن اعتماد به نفس منه ولی من میدونم که نباید هیچی باعث شه دست از دوست داشتن خودم بکشم من همه جوره خودمو دوس دارم 

yn