بانوی۰مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 463 عنوان خانوما سیمکارت دائمی ایرانسل گرفتم ، یه سوال دارم بیاید 🤔 324 بازدید | 6 پست اینترنت هدیه داره ؟ چقدر مکالمه و پیامک چی ؟ یه سیمکارت اعتباری هم هدیه باهاش دادن اونم هدیه داره ؟ چه کدی رو بزنم ببینم؟ 1402/05/11 | 14:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادونه33 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 8901 سلام عزیزم منم ایرانسل دائمی دارم خیلی وقته ۴+ سال هستش واقعا اول هاش خوب بود اما اواسط خسته شدم دائم قبض میاد اونم ۹۰ تومن ۹۰ تومن ولی اره اول اینترنت هدیه داره و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
بانوی۰مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 463 سلام عزیزم منم ایرانسل دائمی دارم خیلی وقته ۴+ سال هستش واقعا اول هاش خوب بود اما اواسط خسته شدم دائ ... سلام عزیزم هر چند وقت قبض میاد ؟ با چه کدی ببینم چقدر اینترنت داره ؟ 🤦🏻♀️
شادونه33 عضویت: 1401/11/23 تعداد پست: 8901 سلام عزیزم هر چند وقت قبض میاد ؟ با چه کدی ببینم چقدر اینترنت داره ؟ 🤦🏻♀️ عزیزم قبض بریزی هر وقت تمومش کنی باید دوباره بری قبض بری بستگی داره چقدر از گوشی مصرف کنیدایرانسل من بریزین بهتره و دریا برای هزارمین بار به تو ثابت خواهد کرد همه چیز میتواند در لحظه تغییر کند.
بانوی۰مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 463 سلام عزیزم منم ایرانسل دائمی دارم خیلی وقته ۴+ سال هستش واقعا اول هاش خوب بود اما اواسط خسته شدم دائ ... این روش نوشته ۵g بهتره ؟ 😐
بانوی۰مهربانی مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 463 عزیزم قبض بریزی هر وقت تمومش کنی باید دوباره بری قبض بری بستگی داره چقدر از گوشی مصرف کنید ایرانسل ... اها مرسی 💚