2777
2789
عنوان

دوس دارم طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 27 پست
شما چقدر زرنگید ک با ی تاپیک میفهمید طرف افسردگی داره افرین بهتون  آدمایی مثل شما دنیا رو ب گو ...

همین خشمی که داری نشون میده عزیزم.

افسردگی چیز بدی نیست گاهی به خاطر فشار روحی زیاد دچارش میشیم

دنیا با کسانی مثل من گلستان شده عزیزم اونی که شما به من نسبت دادین خودتی گلم

دوستم من تاپیک قبلیتو خوندم. به نظرم شما افسردگی داری، نمیتونی خوب با دیگران حتی دخترت ارتباط برقرار ...

در ثانی ب نظرم شوهرم دوشخصیته هستش 

یکساعت باهات حرف میزنه یکساعت باهات دشمن خونی میشه اونه ک مشکل داره و باید بره روانشناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خشمی که داری نشون میده عزیزم. افسردگی چیز بدی نیست گاهی به خاطر فشار روحی زیاد دچارش میشیم دن ...

اوووو ببخشید گلم اگه با این مدل صحبت کردن یعنی دکترای روانشناسی داشتن و با این مدل صحبت کردن یعنی از همه نظر اروم و کاملی پس منم همین مدلی میگم اونی ک ب من نسبت دادی خودتی گلم

همین خشمی که داری نشون میده عزیزم. افسردگی چیز بدی نیست گاهی به خاطر فشار روحی زیاد دچارش میشیم دن ...

شما خیلی بیخود میکنی تو ناراحتی من میای زر میزنی این وسط این همه ادم ک جواب دادن و خوندن اندازه تو عقل نداشتن تو عاقلشونی

من شهر غریبم جز شوهرم کسیو ندارم اونم نه محبت میکنه نه حرف میزنه نه میبره بیرون منو هیچی انقدر تنها ...

حق داری تنهایی برای انسانی که اجتماعی آفریده شده بد چیزیه 

اما شوهرت هم اینو فهمیده که تو جز لون کسی رو نداری و داره اذیتت میکنه دخترت چند سالشه؟ اگه بزرگ 

تو هم دخترت رو بردار باهم برید شهربازی پیتزا بخورید 

سعی کن خودت حال خودتو خوب کنی بهت قول میدم حالت عوض شه می بینی اخلاق اونم عوض شده 

تو احساس خوشبختی کن برای خودت 

برو تو آینه نگاه کن تنها کسی که میتونه از این حال درت بیاره جلو روت وایساده

راس حسین(علیه السلام) به نیزه ها.... آتیش زدن به خیمه ها 
حق داری تنهایی برای انسانی که اجتماعی آفریده شده بد چیزیه  اما شوهرت هم اینو فهمیده که تو جز ل ...

سه سالشه دخترم 

وقتی ی قرون پول میده دیگ ی ماه نمیده و همش میکوبه تو سرم چجوری برم پیتزا بخورم 

سه سالشه دخترم  وقتی ی قرون پول میده دیگ ی ماه نمیده و همش میکوبه تو سرم چجوری برم پیتزا بخورم ...

حالا یه چیز ارزونتر منظورم اینکه خوش باش 

از اون انتظار نداشته باش. 

ببین اگه احساس کنه تو خیلی خوشحالی و برای خودت شادی 

تعجب می‌کنه و بهت نزدیک میشه

از اول که از هم دور نبودید

مطمئنا اوایل ازدواج هم دیگه رو دوست داشتید 

حالا یه چیز ارزونتر منظورم اینکه خوش باش  از اون انتظار نداشته باش.  ببین اگه احساس کنه ...

مگ میشه ی آدم ی مرد نیاز ب رابطه نداشته باشه؟مگه میشه محبت نخواد

چرا باهام اینطوری رفتار میکنه دیوونه میشم از دستش 

از پریروز باشگاه ثبت نام کردم 

مگ میشه ی آدم ی مرد نیاز ب رابطه نداشته باشه؟مگه میشه محبت نخواد چرا باهام اینطوری رفتار میکنه دیوو ...

خوب کاری کردی

دیگه به اون فکر نکن فکر کن فقط خودتی و خودت 

میاد سمتت یکم بی توجهی گاهی جوابه

خوب کاری کردی دیگه به اون فکر نکن فکر کن فقط خودتی و خودت  میاد سمتت یکم بی توجهی گاهی جوابه

بخدا بی توجهی میکنم اون میاد سمتم گاهی اوقات ولی بعدش ک حرف میزنم باز ازم دور میشه