2777
2789
عنوان

بنظرت حق دارم ناراحت بشم؟

169 بازدید | 20 پست

مادرشوهراتون قبل دنیا اومدن بچه ، براش چیزی گرفتن؟ مثلا لباسی چیزی...

مادرشوهر من نوه اولشه ، با اینکه میدونه مادرم اینا سیسمونی آوردن حتی یه زنگ نزد تبریک بگه ، دیدم خیلیا با شیرینی یا یه دست لباس میرن تبریک سیسمونی میگن به عروسشون 

مادرشوهر من ولی هیچ....اصن از من سوال هم نکرده ، از شوهرم میپرسه چیا دادن مامانم اینا

عزیزم شاید میخواد بعدا بیاد 

به هرچیزی فکر نکن واسش حرص بخوری نی‌نیت گناه داره ها😍

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادرشوهر منم هیچیییی 

حتی باردار بودم هم بهم زنگ نزد 😆😆یه بارم ناهار با پدرشوهرم و خواهرشوهرم اومدن خونمون من ۷ ماهم بود چون فشارم بالا بود بشدت ورم کرده بودم بعد خواهر شوهرم میخواست ظرفا رو جمع کنه مادرشوهرم دستشو گرفت گفت ولش کن حالش خوبه خودش جمع می‌کنه میسوزه 😁😁😁😁

عزیزم شاید میخواد بعدا بیاد  به هرچیزی فکر نکن واسش حرص بخوری نی‌نیت گناه داره ها😍

بعدا هم نمیاره،  باور کن تازه رفته کربلا مشهد  ،بعد وقتی میخواد یه خورشت بزاره جلوی عروسش ، میگه پادرد دارم، گردن درد دارم...

با خواهر برادرهاش دورهمی میزارن، با اینکه همسر من پسر خوبه شه ،ولی طفلی رو قاطی آدم حساب نمیکنن.....

خیلی غصه میخورم

خب من خجالت زده میشم جلوی خانواده م ،همش میپرسن مادرشوهرت چی آورد ، به شوهرم میخوام بگم ولی نمیدونم ...

بنظر من نگو، صب کن بسلامتی کوچولوت بدنیا بیاد ببین برات چی میاره، اگه چیز خوبی نباورد هم خودشو کوچیک کرده تو چرا خجالت بکشی 

نه مادرشوهر منم هیچیییی  حتی باردار بودم هم بهم زنگ نزد 😆😆یه بارم ناهار با پدرشوهرم و خواهرش ...

ببخشید دیگه این اوج نفهمیه.....واسه منم ماه رمضون افطار اومدن، درصورتیکه میدونست من از شدت تهوع ، همش توی دستشویی روی زمین میشینم چون نا نداشتم بلند شم ، اومدن خوردن و رفتن، دست به هیچی هم نزدن......اونموقع ۳ماهم بوو و اوووج تهوعم

بعدا هم نمیاره،  باور کن تازه رفته کربلا مشهد  ،بعد وقتی میخواد یه خورشت بزاره جلوی عروسش ...

اها پس از اون بیخیالاست واست مهم نباشه غصه بخوری چیزی درست نمیشه بیخیال باش لطفا...اعصاب خودتو با اینجور مسائل خراب نکن ارزشش رو نداره بخدا

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
ببخشید دیگه این اوج نفهمیه.....واسه منم ماه رمضون افطار اومدن، درصورتیکه میدونست من از شدت تهوع ، هم ...

واقعا خدا بهشون رحم کنه با این دل شکستنا و بدجنسیا 

حالا مادرشوهر من مذهبی نماز شب خون همشششش مسجد و روضه هست مادر شهیدم هست همش یا کربلا هست یا مکه 

ولی ۵ تا عروس داره و ۳ تا زن داداش هممون جیگرمون از دستش خونه اینقد که بدجنسه و اذیتمون می‌کنه 

اها پس از اون بیخیالاست واست مهم نباشه غصه بخوری چیزی درست نمیشه بیخیال باش لطفا...اعصاب خودتو با ای ...

به شوهرم چیزی نگم ؟ لااقل بهش بگه که متوجه بشه من نفهم نیستم ،چون ببخشید بعضیا فکر میکنن تو نفهمی هربلایی سرت بیارن بعدشم توجیه کنن تو حالیت نمیشه، 

خب من خجالت زده میشم جلوی خانواده م ،همش میپرسن مادرشوهرت چی آورد ، به شوهرم میخوام بگم ولی نمیدونم ...

امان از بعضی آدم ها. بارحرفاشون باعث فتنه میشن. منم سر هر دو تا زایمانم همسرم هدیه نگرفت. سر اولی ناراحت شدم چون هرکی میرسید میگفت شوهرت هیچی نخریده و من چه قدر با شوهرم دعوا کردم. اما سر دومی منطقی تر برخورد کردم. جلو همشون وایستادم و گفتم الان احتیاج به هدیه نیست من هرموقع چیزی لازم دارم همسرم میگیره. الان دم عیده و کلی هزینه بیمارستان شده. حقوق کارگراش و عیدی و سنوات باید بده. جفت زایمان هام اسفند بوده. با این حرفم همه دهنشون بسته شد. 

شاید مادرشوهر شما هم مثل مادرشوهر من تو این فاز ها نیست. میبینی دهن مردم بسته نمیشه خودت یه چیزی بخر بگو مادر شوهرم خریده، یا بده شوهرت بگو مادرشوهرت بهت بده ولی ندونه شما گرفتی

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد