2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 46 پست

از نظر من ربطی به شوهرت نداره 

مردا اکثرا همینن 

یعنی کلا ادم بااااید خودش واسه خودش کاری کنه و نباید روی کسی حساب کرد و توقع داشت این قانون طبیعته ربطی به شوهر شما نداره از زندگیت و اون متنفر نباش 

مطالعه داشته باش بخاطر خودت 

خواهرتم داره حسودی میکنه مطمئن باش شوهر ایشونم جای شوهر شما بود بازم همین کار میکرد 

خودتو اذیت نکن عزیزدلم ان شاالله یه کار خوب و عالی برای داداشت پیدا بشه جوری که همسرت با حسرت نگاش ک ...

کار واسه داداشم قحط نیس انشالله که کار خوب پیدا میکنه 

این وسط فقط من بد شدم از خونوادم خجالت کشیدم 

مادرم میگفت من میدونستم از شوهر تو ابی گرم نمیشه تو این ۱۵سال یه قدم برا ما برنداشته بگیم این دومیشه ..(راست میگه مامانم)

عوضش شوهر خواهرم هر کاری از دستش بر بیاد براشون انجام میده و خواهرم هی میکوبه تو سر من 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو حالت ازش بهم می خوره تا حساب کاردستش بیاد کاش زنش نمی شدی حیف

بخدا انقدر گریه کردم تا مرز خودکشی رفتم که زنش نشم اما خونوادم به زور شوهرم دادن وقتی داشتم اماده کنکور دادن میشدم تمام برنامه هامو بهم زدن..

وقتی گفتم ازدواج نمیکنم باهاش مادرم غش کرد بابام فحش ناموسی بهم داد  اون روز به مادرم میگفتم این همونیه که خودتونو میکشدین به خاطرش ایا ارزشی داشت 

برگشت گفت مردا همشون همینن کدوم دختری به میل خودش ازدواج کرده 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

بخدا انقدر گریه کردم تا مرز خودکشی رفتم که زنش نشم اما خونوادم به زور شوهرم دادن وقتی داشتم اماده کن ...

چرا به شوهرت نگفتی ازش بیزاری؟؟؟برادری نداشتی حمایتت کنه؟؟؟

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

من‌ اصلا نمیگم چرا دادشمو نبرد سر کارش این اصلا برام مهم نیس داداشم جوونه هر جور شده یه کار براش پیدا میشه .از این ناراحتم که همسرم زد زیرش منو سکه یه پول کرد میتونست همون اول لال بشه نگه میتونه بیاد پیش من کسی مجبورش نکرده بود 

چرا به شوهرت نگفتی ازش بیزاری؟؟؟برادری نداشتی حمایتت کنه؟؟؟

نه بابا هیچ کس از همون اول تنها بودم ..پدرم چون خودش شوهرمو دوست داشت منو وادار به ازدواج باهاش کرد .

من‌ اصلا نمیگم چرا دادشمو نبرد سر کارش این اصلا برام مهم نیس داداشم جوونه هر جور شده یه کار براش پید ...

تورو یه سکه پول نکرد پدر مادرت خیت شدن که ادم‌حساب نشدن براکسی که بقه پاره کردن نبین به روی خودشون‌نمیارن

تجربه ثابت کرده هیچچچچچچ وقت به خاطر خونوادم از شوهرم درخواستی نکنم. یا از طرف شوهرم قوای ندم

شوهر من واقعا خوبه ولی سر این موضوع چندبار دلما شکسته.

در حالی که همه جوره برای خونواده خودش هست

نه بابا هیچ کس از همون اول تنها بودم ..پدرم چون خودش شوهرمو دوست داشت منو وادار به ازدواج باهاش کرد ...

چرا به شوهرت نگفتی؟

تجربه ثابت کرده هیچچچچچچ وقت به خاطر خونوادم از شوهرم درخواستی نکنم. یا از طرف شوهرم قوای ندم شوهر ...

توام سر خانوادش تلافی کن

تجربه ثابت کرده هیچچچچچچ وقت به خاطر خونوادم از شوهرم درخواستی نکنم. یا از طرف شوهرم قوای ندم شوهر ...

همین دیگه از این میسوزم توی کلام همش میگه خونواده تو و من نداره ..با داداش بزرگم یه جوری حرف زد که الان داداشم بهش محل نمیده همش با نیش و کنایه باهاش حرف زد یه مشکلی برا داداشم پیش اومده بود هر سری رفتیم خونه مادرم توی جمع اون مشکل رو میگفت و میخندید ...

نمیدونم چه کنم دلم ازش پره و صاف نمیشه