2777
2789
عنوان

حق دارم ناراحت باشم یا نه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 46 پست
بخدا انقدر گریه کردم تا مرز خودکشی رفتم که زنش نشم اما خونوادم به زور شوهرم دادن وقتی داشتم اماده کن ...

چه مادر عجیبی خودش انتخاب کرده و عیب انتخاب خودش رو میکوبه تو سر شما به شما میگه من میدونستم از شوهرت هیچ آبی گرم نمیشه؟؟؟ ناراحت نباش 

عزیزم ناراحتی که داره ولی برو خداتو شکر کن چون همیشه یا منت میزاشت که بردم یا اختلافی تو کار پیش میومد گریبانگیر میشد و روابط خانوادگیتون تیره میشد ، دوری و دوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچسب به زندگیت دوری و دوستی  فردا برادرت باهاش کار می‌کرد به مشکل میخوردن زندگی تو جهنم میشد&n ...

مادرمم همینو میگه 

اونا فراموش کردن و واسشون دیگه مهم نیس اما من دلم صاف نمیشه و این رفتارش باعث شده رفتاری بد گذشته اش هم بیاد جلو چشمم و ازش زده بشم 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

ببخشید یه سوال بپرسیم ازدواج سنتی کردین تونستین بعدش عاشقش بشین؟

اصلا ..

تازه حامی هم ندارم تا یه مشکلی پیش میاد کسی پشتم نیس مادرم که میگه همه مردا همینن با کی میخواستی ازدواج کنی .

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️خدایا شکرت الهی همه به خواسته هاشون برسن امضام تغییر کرد امروز ۴۰۴/۷/۲۹به ارزوم رسیدم .🥹.قربون عظمت و بزرگیت خدا خیلی دوست دارم 🥰این حال خوبم نصیب همههههه الهی آمین😇۹/۲۹روز مهمیه برام اگه امضام رو دیدی برام دعا کن .بپرسم ازم چجوری بود فک میکنم خاطره خوبی بشه واسم 

مادرمم همینو میگه  اونا فراموش کردن و واسشون دیگه مهم نیس اما من دلم صاف نمیشه و این رفتارش با ...

پس خودت دنبال جنگ و اعصاب خوردی هستی 

هیچ وق بخاطر دیگران زندگیتو خراب نکن با همسرت ناسازگار نباش 

مگه بیکارم که اعصاب خودمو خرد کنم. الان بیخیالم.  ایشالا خود خدا توی روزی خونوادم وسعت میده. ...

پس چطور من تا تلافی نکنم خوردش نکنم ول کن‌نیستم

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
چه مادر عجیبی خودش انتخاب کرده و عیب انتخاب خودش رو میکوبه تو سر شما به شما میگه من میدونستم از شوهر ...

اره بخدا .اون روز بهش میگفتم هیچ کس نمیتونست با این بشر زندگی کنه من کردم همش سکوت سکوت سکوت .انقدر محدودم که حد نداره 

کاش این همه غش و ضعف نمیکردی به زور شوهرم بدی ایا ارزش داشت ..

برگشته میگه من چه میدونستم .اون موقع اینجوری بود ..

تازه منو شوهر دادن دوماه بعد ازدواجم مادرم اینا رفتن یه شهر دیگه و تنها موندم 

همش فک میکنم اضافی بودم 

همین دیگه از این میسوزم توی کلام همش میگه خونواده تو و من نداره ..با داداش بزرگم یه جوری حرف زد که ا ...

دقیقا برا منم همین حرفا را میزنه.

سعی کن این مسئله را برا خودت حل کنی که مردا قرار نیست کامل باشن. بعضی وقتا بی فرهنگ ترین آدما میشن.

برا داداشت دعا میکنم که به کار خوب نصیبش بشه

پس چطور من تا تلافی نکنم خوردش نکنم ول کن‌نیستم

وقتی داری حرص میخوری که چجوری تلافی کنم کی بیشتر از همه اذیت میشه؟

فایده نداره. رفتارشون تغییر نمیکنه. حداقل همسر من که اصلاااا تغییر پذیر نیست

وقتی داری حرص میخوری که چجوری تلافی کنم کی بیشتر از همه اذیت میشه؟ فایده نداره. رفتارشون تغییر نمیک ...

وقتی جیگر مادرشو یا خواهرشو سوختم حالش جا میاد

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
خودش بهم گفته بود بهش بگم 

فقط بسپاربه خداان شاالله اونقدرکاربرادرت بگیره که همه انگشت به دهن بمونن من هروقت کسی به برادرم بی احترامی یابی محلی میکنه میگم خدایاعزت دست خودته به داداشم عزت بده سربلندبشه پیش همه

وقتی جیگر مادرشو یا خواهرشو سوختم حالش جا میاد

شاید خیلی دلشکسته ای که تا تلافی نکنی دلت آروم نمیگیره.

ولی من با پیش گرفتن همین رویه بی‌خیالی الان زندگیم آرامش داره خداروشکر.

البته هرگز نمی‌زارم فکر کنه نسبت به من زوره یا میتونه وظایفشو انجام نده