2777
2789

من هفته ۲۰ بارداریم 

نسبت به قبل از بارداری ۳ کیلو او اوایل کم کردم که بعدش دیگه اضافه نکردم و الان رو ۶۱ موندم 

حالت تهوع زیاد داشتم 

الانم دارم روزی یه قرص دمیترون میخورم 

به نظرتون این قرصه و اضافه نشدن وزنم خطرناک نیس؟

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوست من حتی حالت تهوع هم نداشت

وزنش تغییری نکرده بود تو بارداری

شکرخدا نوزادش سالم و تپل بود با وزن ۳/۶۰۰ دنیا اومد 

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
نه مامانم همه میگفتن‌مگه باردار بعد که دنیا امدم ۴ و ۹۰۰ بودم 

من اتفاقا شکمم خیلی اومده جلو 

طراحی چهره سیاه قلم انجام میدم. اگه دوست داشتید کارامو ببینید تلگرام پیام بدین. سفارش هم قبول میکنم

من اوایل بارداری پنج شش کیلو کم میکنم همیشه 

بعد تا پایان بارداری هم نه سایز م عوض میسه نه 

تا نه ماهگی هم  سایز پاهام هم تغییر نکرد 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
من  وزن اضافه نکردم هیچ  ۱۶ کیلو هم کم کردم پسرمم خداروشکر سالم و سلامته

چرا ی خانم باردار اینقدر وزن کم میکنه؟

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

من تو هیچکدوم ازبچه هام اضافه نکردم  یکیشون ۳کیلو یکیشون ۲/۸۰۰بود حین تولد نه خوب بودن  ...

ماشالا خدا حفظشون کنه 

نه دختره بچم 

همه میگن پسره

من طول بارداریم فقط وزن کم میکردم فقط ماه اخر دو کیلو اضافه کردم که از اتفاق همون ماه بچه وزن نگرفت 

بچه نیازهاشو از بدن مادر برمیداره نگران نباش

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

من خیلی کم اضافه کردم بچه هام مشکل خاصی. نداشتن خداروشکر 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
من  وزن اضافه نکردم هیچ  ۱۶ کیلو هم کم کردم پسرمم خداروشکر سالم و سلامته

چه جالب 

خدا حفظش کنه عزیزم

من دیابتی بودم علاوه بر رژیم غذایی تزریق انسولین داشتم. فقط دو ماه آخر کلا ۳ کیلو اضافه کردم.‌وزن بچه م خوب بود و مشکلی نداشت شکر خدا. یه ماه بعد از زایمان ، وزنم‌ ۱۵ کیلو کمتر از وزن قبا بارداریم بود.خودم در طول بارداری وزن کم میکردم ولی رشد جنین خوب بود.نگران نباش 

عزیزم دوست من حتی حالت تهوع هم نداشت وزنش تغییری نکرده بود تو بارداری شکرخدا نوزادش سالم و تپل بود ...

ینی تا آخر بارداری اضافه نکرد؟