2777
2789
عنوان

از این خانواده میترسم بخدا😭

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 21 پست
همشون همینن اول می‌گفتن زشته الان که قشنگ شده میگه کپی بچگی های پسرمه با خانواده ما برده در اصلی که ...

من جات باشم میگم آره دقیقا اون اوایل باز بیشتر شبیه شما بود الان یکم ب خودم داره میکشه🤣

خیلی کم دیدم خانواده شوهر به بچه پسرشون واقعا علاقه داشته باشن، پدرشوهرمن باید هرروز با پسر خواهرشوهرم تلفنی حرف بزنه ولی پسر منو الان چند ماهه ندیده اصلا براشون مهم نیست، حالا پسر من انقد با محبته هروقت مسیرمون اونوریه میگه بریم خونشون یا هرچند وقت میگه دلش تنگ شده، به بچه های جاریم که اصلا علنا نشون میدن ازشون بدشون میاد، دلم میگیره این چیزا رو میبینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید جاریت چون خانوادش نیستن مجبوره بره خونشون ولی من خودم حاضر نیستم صد سال برم خونه مادرشوهرش حتی ...

جالبه اینارو خونش راه نمی‌ده ولی مدام خودش میره شوهرشم ازوناس ک اختیار زندگیش دست مادر خواهرشه.یکم از منم حسادت داره فک می‌کنه شور رفتن رو در بیاره می‌خوان از من بیشتر تحویلش بگیرن اما جالبه منکه میرم همش با من حرف میزنن با اینکه کم رفت و امدم ‌.

خیلی کم دیدم خانواده شوهر به بچه پسرشون واقعا علاقه داشته باشن، پدرشوهرمن باید هرروز با پسر خواهرشوه ...

دقیقا همین طوریه ولی مادر شوهر من دختر نداره پسر کوچیکترشو از شوهرم بیشتر دوست داره من با چشمام میبینم چقدر فرق می‌ذاره بین پسراش اون هنوز نامزد بچه نداره وگرنه جونشم براش میداد ولی مادرشوهرم بچه من نوه اولیشه اصلا براش مهم نیست به پشماشم حسابمون نمیکنه منم مثل خودش رفتار میکنم زنگ هم بهش نمیزنم 

جالبه اینارو خونش راه نمی‌ده ولی مدام خودش میره شوهرشم ازوناس ک اختیار زندگیش دست مادر خواهرشه.یکم ا ...

همین طور باش باهاشون زیاد گرم نگیر نذار پاشون مدام تو زندگیت باشه در حد ۲ساعت خونشون برو برگرد بهشون هم زیاد اجازه نده بیان خونت اینجوری بهتره هر چقدر که مهربون نباشی عزیز تر میشه این تجربه منه