2777
2789
عنوان

از این خانواده میترسم بخدا😭

477 بازدید | 21 پست

بچه جاریم یک ماهه دنیا اومده خواهر شوهر هام همش جاریم و حلوا حلوا میکنن و بچه اونو زمین نمیذارن هی میگن عششقه نفسه بعد اون روز تا جاریم رفت بیرون از اتاق خواهر شوهر هام یواشکی قیافه بچش و مسخره می‌کردن و کلللی خندیدن این دومین باره ک این رفتار رو ازشون میبینم بنظرتون دلیلش چیه؟ اگه واقعا با محبتن و جاری و بچش و دوست دارن این رفتار چیه اگه نه پس این محبت های افراطی چ دلیلی داره ؟ جاری من راه دورن خانوادش، خودش شهر ما  زندگی می‌کنه، شوهرش خیلی رو نمی‌ده ب خانواده زنش و زنش همه زندگیش خواهر مادرشن گاهی میگم شاید ب لج جاریم الکی محبت میکنن و پشت سر اینجور.واقعا چرا اینجورین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا جایی که تجربه داشتم خانواده شوهر بیشترشون همینن و دو رو هستن ولی من جلو روی خودم به بچه ۱۴روزم می‌گفتند شبیه غورباقه میمونه منم دیگه خونشون نبردمش الان ۱۰ماهشه شاید ۳بار رفته باشم خونشون  الان ۵ماهه خونشون نرفتم فوقش ۷بار بچم رو دیدن 

اره جالبه دوتا خواهر باهم دیگه هم خوب نیستن اون از لج این عمه جون عمه جون میگه این از لج اون دوتا خو ...

منم مثل این ادما تو زندگیم داشتم ، دوستم بود جلوم عشقم عزیزم پشتم کلی حرف میزد ، ذاتشون خرابه 

تا جایی که تجربه داشتم خانواده شوهر بیشترشون همینن و دو رو هستن ولی من جلو روی خودم به بچه ۱۴روزم می ...

چه بیشعورن والا .... آدم نمیدونه چیشون و باور کنه خب اگه محبتتون واقعیه دیگه این کارا چیه

تا جایی که تجربه داشتم خانواده شوهر بیشترشون همینن و دو رو هستن ولی من جلو روی خودم به بچه ۱۴روزم می ...

منم مادر شوهرم الان ک بچم بزرگ شده جلو همه تعریف میکنه وای اول ک دیدمش از بس زشت بوده ترسیدم و ... 

چه بیشعورن والا .... آدم نمیدونه چیشون و باور کنه خب اگه محبتتون واقعیه دیگه این کارا چیه

اصلاً محبت ندارن اینا اگر هم کلمه محبت آمیز میگن مثلاً جلو مردم می‌خوان تظاهر کنن خیلی خوبن و مشکل از عروسشون هست در اصل که خیلی موذی هستن همون بهتر باهاشون رفت آمد نداشته باشی

اصلاً محبت ندارن اینا اگر هم کلمه محبت آمیز میگن مثلاً جلو مردم می‌خوان تظاهر کنن خیلی خوبن و مشکل ا ...

من کلا هر دوماه یبار میرم جاریم هرروز اونجاس خودشیرینی کنه ولی من اصلا 

منم مادر شوهرم الان ک بچم بزرگ شده جلو همه تعریف میکنه وای اول ک دیدمش از بس زشت بوده ترسیدم و ...&n ...

همشون همینن اول می‌گفتن زشته الان که قشنگ شده میگه کپی بچگی های پسرمه با خانواده ما برده در اصلی که همه حتی غریبه ها هم میگن شبیه منه. چند ماهه نرفتم خونشون برام بهتره حالم خوبه

من کلا هر دوماه یبار میرم جاریم هرروز اونجاس خودشیرینی کنه ولی من اصلا 

شاید جاریت چون خانوادش نیستن مجبوره بره خونشون ولی من خودم حاضر نیستم صد سال برم خونه مادرشوهرش حتی اگه فقط اون تو این دنیا باشه