2777
2789
عنوان

به آقایون همه چی رو نباید گفت!!

750 بازدید | 41 پست

بله درست شنیدید 

لازم نیست در جریان همه چی باشن

مادر بزرگم همیشه می‌گفت مرد با از نصف زن خبر داشته باشه 

واقعا هم درست می‌گفت 

تو رابطه قبلیم به همین روش گند زدم که صادق بودم 

الآنم امشب برا آدمی که فوق العاده دوستم داره مسئله ای رو تعریف کردم که کاملا به هم ریخت 

یعنی وا رفت غذاشم کوفتش شد رو دروایسی داشت هیچی بهم نگفت فقط گفت آروم شم بعد حرف می‌زنیم هنوزم خبری ازش نیست

الان میگم چی براش تعریف کردم 

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرچی بوده هرچی هست وهرچه خواهد بود رو به همسرم میگم خداروشکر تو این ۱۳سال از بابت این موضوع لطمه ای نخوردم ولی موافقم بعضی آقایون خصوصیات اخلاقی خاصی دارن که بهتره همه چیز رو بهشون نگیم

دیشب رفته بودم بنزین بزنم 

از پمپ تا ورودی شهر با یه ماشینه بکوب کورس دادم 

بعد که کنارم اومدن دیدن دخترم خیلی شاخ در اوردن

منم یه لحظه هول شدم بدجور فرمون روشون گرفتم که داشتیم می‌مالیدیم تو هم 

شیشه رو کشیدم پایین معذرت خواهی کنم چون واقعا کارم افتضاح وحشت‌ناک بود 

پسره کرد بود 

گفت ووی کره قضات با اون چشات 🤣

در حال کاهش وزن🥲

خسته نباشی

تا ۵ سال سوژه دادی دستش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
من هرچی بوده هرچی هست وهرچه خواهد بود رو به همسرم میگم خداروشکر تو این ۱۳سال از بابت این موضوع لطمه ...

مردا فرق دارن

یه درصد پایینی مثه همسر شما هستن

تازه حدس میزنم خیلی خانم شیطونی نباشی 

در حال کاهش وزن🥲