2777
2789
عنوان

راهنمایی کنید

133 بازدید | 6 پست

چند سال پیش ی  چند وقت رفتم ی داروخانه دختر خانمی بود ک اونجا کار میکرد هر وقت منو میدید بقیه مشتریهارو ک جلوتر از من بودن رو میسپرد ب بقیه کارکنان میومد داروی منو میداد تقریبا یک سال از اونجا رفتش و دوباره برگشت ب محل ما من چون با صاحب داروخانه اشنا شده بودم همیشه اگر هم وارد داروخانه نمبشدم نگاه میکردم اگر صاحب داروخانه بود سلام میکردم بعد ی بار داشتم از جلوی داروخونه رد میشدم ک داخل داروخونرو نگاه کردم دختر خانم منو دید سلام کرد حالا ب نظرتون اون علاقه ای داره یا از اینکه من مشتری همیشگشیشون هستم اینکارو میکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اول بگو ببینم خودت از اون خانم خوشت اومده یا نه؟ اگه نه که ولش اگه آره برو از صاحب داروخونه ازش اط ...

اره خوشم اومده ولی جراتشو ندارم میترسم اشتباه کنم بعد دیگه نتونم برم داروخونه چون صاحب داروخونه خیلی با من خوب هست 

اره خوشم اومده ولی جراتشو ندارم میترسم اشتباه کنم بعد دیگه نتونم برم داروخونه چون صاحب داروخونه خیلی ...

ببین من به شخصه نمیتونم مدیون دلم باشم شمارو نمیدونم،خیلی محترمانه اگه خودتم روت نمیشه از یه بزرگترت بخاه اینکارو برات انجام بده،شاید الان همه دنبال رابطه به شیوه جدید هستن اما روش سنتی خوبیای خودشو داره

ببین من به شخصه نمیتونم مدیون دلم باشم شمارو نمیدونم،خیلی محترمانه اگه خودتم روت نمیشه از یه بزرگترت ...

ببخشید من از ی چیز دیگه هم میترسم چون من سنم نسبتا بالاس ولی حداقل ی ۷ تا ۸ سال کوچیکتر نشون میدم میترسم سنمو بدونه بیخیال بشه 

ببخشید من از ی چیز دیگه هم میترسم چون من سنم نسبتا بالاس ولی حداقل ی ۷ تا ۸ سال کوچیکتر نشون میدم می ...

به نظر شما چون به گفته خودتون سنتون بالاس یعنی باید تا آخر مدیون دلتون بمونید،نگا خیلی مهمه که شما تلاشتونو بکنید تا به هدف برسین اما ادم همیشه به هدف نمیرسه ولی خوشحاله که تلاششو کرده،متوجه منظورم میشید

بازم هرجور صلاحه،انصافا خواهرانه نظرمو گفتم،ان شاءالله که به خواسته دلتون برسین به حق همین ماه محترم🤲