2777
2789

من ازمون دبیری دارم پنجشنبه دعا کنید قبول بشم خیلی برام مهمه که قبول بشم🥺لطفا دعا کنید برام .

بعد ازمون براتون سوره کوثر میخونم

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

چشم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چشم

فدات عزیزم

کاش یه روز بفهمم من نمیتونستم ،یاواقعا نمیشد.زنی خسته در دل تاریک شب به غم هایش به سرنوشتش به رنج هایش نگاهی کرد صبح موهای برفیش را محکم تر بست! متن دوم برای خودمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید اینجا کامنت گذاشتم ک تایپکم نره سمت حس ششم 

میشه بگی امسال معلمی قبول میشم یا ن؟

و اینک کار اداری بابام کی درست میشه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

عزیزم ببخشید اینجا کامنت گذاشتم ک تایپکم نره سمت حس ششم میشه بگی امسال معلمی قبول میشم یا ن؟و اینک ک ...

برای کار اداری پدرتون بله یه واسطه پیدا میشه حل میشه.

برای ازمون تلاش زیادی نمیبینم 

برای کار اداری پدرتون بله یه واسطه پیدا میشه حل میشه.برای ازمون تلاش زیادی نمیبینم

میتونی حس کنی چند ماه طول بکشه کارش درست شه؟

و اینکه فاطمه کی ازدواج میکنه؟

دوستمم میگ ازت بپرسم میلاد برمیگرده بهش یا نه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

کاش میومدی جواب میدادینمیدونم چرا حس میکنم واقعا انرژیت بالاس@wastedlife

سلام عزیزم سر قضیه ای که با شوهرم دارم انقدر حالم خرابه انرژیم پایینه سردرد دارم همش.

ولی درمورد پدرتون اگر لباسهای بیرونش درست گفتم‌ اوکی.

پدرت یه لباس کاموا مانند داره که به رنگ قهوه ای میخوره و روی لباس انگار طرح کرم داره.

تاعید کارش حله.

فاطمه تا 5ماه هیچ ازدواجی نیافتاده.

میلاد برنمیگرده شاید پیام بده برای تحقیر کردن و زدن تو سر دختره.

برگشتم ردش کنه