2777
2789
عنوان

برای تعطیلی فردا برنامه خودتون یا همسرتون به هم خورده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1255 بازدید | 60 پست

منم نمیدونم باشگاه بازه یا نه.........................اعصابم خرده

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه دما ۵۰ درجه باشی این حرفو نمیگی

اخه ما بابلیم بعد هوا گرم نی اینجا هم تعطیل کردن

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈
شما هم مشهدی هستی

نه

ولی همه شهرها تعطیله تا جایی که میدونم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

برنامه خاصی نداشتیم،فقط،شوهرم خیلی ذوق کرد تعطیل شدن😂😁

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

سلام

خانه دارم برنامه ی خاصی نداشتم

هیچ نشانه ای نداره

برای صرفه جویی درمصرف برق و گرمای شدید هوا تعطیل شده

شدیدا مصرف برق بالارفته دوماه‌که همش داره زیرنویس میشه تو شبکه خبر اما کوگوش شنوا

من که خیلی رعایت میکنم برق ما قطع بشه پمپ اب هم خاموش و اب هم قطع میشه و بیچاره میشیم

مانزدیک بازار تهران ساکن هستیم

دلیل اصلی تعطیلی این دو روز شاخص uv هست که در معرض خطر و هشدار قرار داره حتی امروزم باید تعطیل میشد

چی هست حالا این

لطفا کاربرای رد داده وارد تاپیک های بنده نشن          ‌                               تا کِی بایدبابُغضام خفه شَم.!   حقیقت اینه که هیچکی دوسم نداره، همه ازم متنفرن...ولی بیخیال، مهم نی، خودمم خودمو دوس ندارم، من تنها انسانع بدبخت این جهانم😔🤚🏻الهی بمیرم برای خودم فدای خودم بشم که مظلومیت از من میباره، من همیشه خودمو بغل میکنم و خاطرات تلخ میاد جلو چشام و یه دل سیر اشک میریزم و میگم (اسمم) الهی بمیرم برات:)))💔 #حامی_حقوق_حیوانات🐈