2777
2789

به فرض که تاپیک راست باشه

چرا دنبال عکس گذاشتن ازش توی سایت هستید

یا بعضیا دنبال دیدن عکسش هستن..... 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم میخای عکس بزاری اومدم 😂

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
من گاهی یاد فاخته میفتم 😀

فاخته کیه ؟ 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

عکس کتک میگن بزار ک تاپیک فیک نباسه ولی چن وقته تاپیک کتک مد شده

دقیقا

مد شده انگار ‌‌‌‌..... 

کتک و خیانت و عکس!!!

کتک و خیانت واقعا خیلی گاهی تخیلی هست. و نمیدونم چرا میخوان خیانت عادی جلوه بدن.... طرف برگشت میگه بازم برگردم خیانت میکنم...

یکی دیگ میگفت توافق کردن، شما چیکار دارید!!!!

خدا هموون کمک کنه...

عکس هم واقعا عادت خوره شده برای بعضی هامون.

البته سرگرمی هامون محدود به اینجا کردیم، بخاطر همین دنبال این موارد هستیم متاسفانه

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
فک کردم میخای عکس بزاری اومدم 😂

😂

خب تا اینجا اومدی دلیلتم بگو ..... عکس از بدن کتک خورده مگه لذت داره ؟! خب که چی آخه ......

فاخته کیه ؟ 

همون کاربری که با سایه بنفش چشمش رو گریم کرده بود می‌گفت کتک خورده

اسمش رو همراه نی نی سایت سرچ کنی عکسش توی گوگل هست حتما ببین 😄

حال هر سرزمین را باید از حال زن‌هایش شناخت.
فاخته کیه ؟ 

چند وقت پیش امضا تون دیدم، و چقدر لذت بردم. سعی کردم مهربان تر بشم، البته اگه موفق شده باشم

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

خب عزیز من یکاری میکنین که کتک میخورین اولا منظورم شوهر نیس اون 💩میخوره بزنه .... منظورم پدر هست .... من خودم زمانی که بچه تر بودم خیلی اذیت میکردم یه سرای محله نزدیک خونمون بود دائم با پسرا اونجا بودیم بابام هم ازین جور رفتارا خوشش نمیومد این و میدید کتک میخوردم ولی بعدش که بزرگتر شدم از گل کمتر بهم نگفت چون دیگه اون شیطنت ها رو نداشتم

کتک و خیانت و عکس!!! کتک و خیانت واقعا خیلی گاهی تخیلی هست. و نمیدونم چرا میخوان خیانت عادی جلوه بد ...

آره

ولی خیلی عجیبه به کله بری تو تاپیکی ‌که موضوعش کتک خوردن یک زنه

و عکس هم میخواد از بدن کتک خورده اش بذارا ........

نمی فهممشون

واقعا ندیدن تو اطرافیانشون ؟

که براش ذوق می کنن

😂 خب تا اینجا اومدی دلیلتم بگو ..... عکس از بدن کتک خورده مگه لذت داره ؟! خب که چی آخه ......

شوخی بود عزیزم،من که دلشو ندارم نگاه کنم 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔