2777
2789

سلام من نمیگم دختر بدی هستم مجردم و با اینکه ۳۰ سالمه هیچ رابطه ای با کسی نداشتم و فقط آشنایی جهت ازدواج بودن که خب خداروشکر تا الان نشد و اون افراد ملاک هایی که میخواستم رو نداشتن خودم قبلا حجابم خوب بود و نمازامو میخوندم ولی الان مدتیه سست شدم و حجابم رعایت نمیکنم

و به تازگی با فردی آشنا شدم از هم محلی های پدرم که دقیقاااا منطبق هست با ملاکام و همون چیزیه که میخوام و تو اینستا با هم حرف میزنیم اکثرا هم اون شروع کننده پیام دادن هست هر چی استوری میذارم ریپلای میزنه پشتش تا حدود ۱ ساعت حرف میزنیم . فقط مسئله اینه که اون فردی رو میخواد که هم حجابش کامل باشه نه فقط چادر که خودش میگه قلبا به حجاب رسیده باشه و هم اینکه نمازخون باشه و مدام در مورد ازدواج و ملاک هایی که داره میگه از منم ملاکام رو پرسیده 

حالا چون من از شخصیتش بشدت خوشم اومده میخوام خودمو اصلاح کنم حجابم رو بهتر کنم و عباداتم رو انجام بدم تنها خواسته ای که اون از همسر آیندش داره .. خیلییی هم به من احترام میذاره فوق لیسانس مهندسی عمران داره واقعا پسر خوبیه اهل هیییچ خلافی نیست تو یه خونواده خوب بزرگ شده سر کار خوبی هم میره .. من خودم چون قبلا حجاب داشتم واسم واقعا سخت نیست مجدد مثل قبل بشم .. عکسای بدون حجابم رو از پیجم پاک کردم  به نظرتون کار درستی دارم میکنم ؟؟، ممکنه تاثیر داشته باشه و اون واقعا بیاد خواستگاریم ؟؟من ۳۰ سالمه و اونم شاید ۳۳ یا ۳۴ باشه مجردم هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم چون اشنا هس باهاش چت نکن اگه واقعا قصد اشنایی داره بیاد جلو حضوری بگو خانوادت و خانوادش باید درجریان باشن 

اینکه با حجاب شی و میل خودته با دل خودت حجاب انتخاب کن اگه قسمت هم نبودین از حجاب بیزار نشی چون ملاک اون شخصه 

و اینکه نمیخام بدبینت کنم اگه با تو چت میکنه ممکنه با کسی دیگه هم‌چت کنه همه تو چت خوبن ولی تو واقعیت مهمه چقد پای حرفاشونن 

حجاب خوبه ولی وقتی حضوری با اگاهی خانواده ها  باهاش صحبت کردی مطمّن باش به اصطلاح بد دل نباشه بعضی مردها خوششون نمیاد حتی جلو محرم هات مثلا روسری یا چادر برداری