2777
2789

سلام خانومها

اکثر ما ایرانی ها در خانواده ای بزرگ شدیم که تنها وقتی در مورد ما حرف زدن که خواستن یکی از عیب هامون رو بگن یا اصلا هیچ نظر مثبتی درباره ما نداشتن

و این اعتماد به نفس ما خانم ها رو خیلی خدشه دار کرده.

بیاین اینجا تا میتونین از خودتون و دست اورد های مثبتتون بگین. تا میتونین خودشیفته باشین یکبار   

تا دوباره به خودتون و بعد به دیگران یاداوری بشه که زنهای ایرانی چقدر قوی هستند.

خودم هم بخوام از خودم تعریف کنم:

من هر سه دوره تحصیلیم رو در دانشگاه خوب دولتی بودم. شاید نزدیک یک سال هست که از پدرم پول نمیگیرم و خودم خرج خودم رو در میارم. توی بحث ها سعی میکنم قلب دیگران رو نشکنم. سعی میکنم خیلی زیاد دیگران رو ناراحت نکنم. چهره خوبی دارم. پوستم عالیه. چشم هام ولبخندم به نظر خودم خیلی زیباست. نیمه پر لیوان رو میبینم. کاری به کار دیگران ندارم.

الان اینها یادم اومد شما هم از خودتون تعریف کنین به خدا کیف میکنم بخونم.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مفت خور و حمال و بیتربیت و بی شخصیت و زبون دراز😐😐😐

نه نه فقط ویژگی های خوبت رو بگو

من میخوام کیف کنم از خوندنش

اگرنه که احتیاجی نیست بخوایم ویژگی های بدمون رو بگیم . دیگران زحمتش رو میکشن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***
به چه نکته خوبی اشاره کردی. من همیشه سعی کردم نقاط ضعفمو ببینم تابتونم اصلاحشون کنم و همین هم باعث ...

منم همینطور

اینقدر اعتماد به نفسم پایینه که حد نداره.

چون از بچگی همیشه پریدن وسط صحبتم

الان هم بهش فکر کن و حتی یک دونه اش رو بگی من رو خیییییییییییلی خوشحال میکنم خانم زیبا

یه سال میرم دانشگاه ازاد پولارو ب گ ا. میدم تابستون همش تو خونه بودم و فیلم دیدم قراره دماغمم عمل کنم بچه اخریمم خوشگلم هستم😂یه ذره کم رو و از بچه ها زیاد خوشم نمیاد یه جورای لج میکنم باشون 

خدارو دوست دارم اما ازش دلخورم
یه سال میرم دانشگاه ازاد پولارو ب گ ا. میدم تابستون همش تو خونه بودم و فیلم دیدم قراره دماغمم عمل کن ...

ببین این همه ویژگی گفتی اما دانشگاه رفتن و زیبا بودنت ویژگی مثبت هستن

باز هم بگو

مثلا از سلیقه ات یا صبرت

هرچیز مثبتی که داری

منم کیف میکنم از خوندنش

منم همینطور اینقدر اعتماد به نفسم پایینه که حد نداره. چون از بچگی همیشه پریدن وسط صحبتم الان ه ...

۱۵ سال سابقه تدریس ومدیریت آموزشی دارم، تو این۱۵ سال هیچوقت مشکل حادی باشاگردام وخونواده هاشون نداشتم، احساس میکنم وجدانم بیداره و واقعا درتمام عمرم بدی درحق هیچکسی نکردم. به همسرم وفادارم و درتربیت پسرم به شدت وسواس دارم.

شاید عجیب به نظر برسه همه ازبچگی میگن چهرم زیبایی خیره کننده داره به طوری که به هرجا قدم میزارم حتما برام یه خاستگار پیدا میشه اما خوشبخت نمیشم علتش رو نمیفهمم شاید به قول شاعر مشکلم اینه که خوشکلی دردسر داره  

خب من می‌تونم به این اشاره کنم که... 🤔 اهل مطالعه و کتابم یا خیلی مهربونم و سعی می‌کنم با معرفت با ...

خییییییییلی قشنگه

خوب شد گفتی من هم اهل مطالعه ام

ماهی یک یا دو کتاب میخونم و این رو یادم رفته بود. این ویژگی خوب تو باعث شد من هم یادم بیاد و سبب خیر شدی

اما من مطمئنم باز هم ویژگی مثبت داری دوست نادیدنی. باز هم فکر کن و اصلا خجالت نکش. من کیف میکنم از اینکه تنها یکبار خودشیفته باشی