2777
2789

#سوال_62

با این حجم از محرک های مجازی و حقیقی

افراد مجردی که سن بالای 35 سال دارن، (لطفا بدون سانسور) بگن با نیازهای عاطفی و غیر عاطفی شون چیکار می کنن؟ (همون کاری رو که می کنن بگن نه اون چیزی که درسته)

بقیه بگن اگر به سن بالای 35 برسن و مجرد بمونن برای رفع نیازشون چیکار می کنن؟

.......... 

بچه ها یه کانال مشاوره توی ایتادارم، ادمینش هرازگاهی نظرسنجی میذاره، نظراتی که بقیه به این سوال دادن واقعا دردناک بود، ادم دلش میسوزه نظرات خیلی زیاد بودن بعضیاشو میذارم، 

سلام و روز بخیر

من ۳۲ رو تمام کردم،

نیازهای عاطفی قلمبه شده رو دلم 🙄

هیچ روشی هم واسش وجود نداره 😐

یا باید دوست دختر داشته باشیم که اسلام و حفاظت دست و بال مون رو بسته 😅

یا ازدواج کنیم😒

ازدواج هم که هر چی تلاش میکنیم همش به در بسته میخوریم😶

#سوال_62

#نظرات_دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام و احترام

درخصوص #سوال_62

برای ازدواج پیگیری میکنم که ذهنم بیشتر درگیر موردهایی که معرفی میشن باشه

برای پاسخ به نیاز روحی و عاطفی

با دوستان و خانواده و آشناها مراوده دارم  

هیات میرم

سفر میرم

استخر، کوهپیمایی، طبیعت گردی، سینما، پارک و تفریح، و...

حقیقتا با این همه محرک که در جامعه وجود دارد ،

بدون تعارف و بی پرده بگم نیاز جنسی خییییلی فشار میاره و اذیت میشیم

اگر به این نیاز پاسخ ندیم روی سلامت روح و روان اثر میزاره(کاملا گرم مزاجم)

سعی میکنم از خودارضایی دوری کنم ولی اگر روزی و قسمت بشه موردی برای متعه پیش بیاد انجام میدم.

با انجام اینکارها که بالاتر گفتم، آرامش حداقلی کسب میکنم(تاکید میکنم حدااااقلی) که سلامت روحی و روانی متعادل و خوبی داشته باشم.

بین دوستانم (سن ۳۵ ۳۸ سال) افرادی هستند که طی این سال ها نیاز جنسی را به شدت سرکوب کردند یا خودارضایی میکنند و از نظر رفتاری و روحی کاملا مشخصه یه جوری هستند و مشکل دارند.

#سوال_62

#نظرات_دوستان

سلام جناب محمدی

رسماً با سوالتون غم چندین ساله و ترس شدید منو گفتین من بیست و هفت سالمه و خب در جواب سوالتون باید بگم تمام نوجوانیمو از طریق رابطه عاطفی با خدا و اهل بیت طی کردم و شکر خدا تقریبا نیاز عاطفی ام رفع شده اما از حدود بیست و دوسالگی چیزی که اذیتم می‌کنه نیاز جنسیمه با این که دختر ام ولی نیاز بالایی دارم علی رغم اینکه می‌دونم اشتباهه و به شدت عذاب وجدان میگیرم بابتش ولی وقتی دیگه به اوج میرسه با خودارض.. رفع اش میکنم چون نه آدم روابط نامشروع ام و اینکه تا به حال مورد مناسب ازدواج پیدا نکردم

#سوال_62

#نظرات_دوستان

من خودم زیر 20 سالم  ولی تنها پیشنهادی که به این افراد دارم اینه برن پرورشگاه و با بچه ها در ارتباط باشن محبتی که اونا دارن نوع ابراز علاقه شون عشق ورزیدن به اونا حس خیلی خوبیه حداقل یکم سرگرم هم میشن هم هر دو طرف حس تنهایی ندارن یا بچه های معلول ذهنی، اوتیسم 

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

اون دوست ها و همکارهای مجرد که عقاید مذهبی ندارن، دوست دختر و هم خونه ای دختر دارن

اون هایی هم که عقاید مذهبی دارن، از زور ناراحتی و فشار هر از چند گاهی بد و بیراه میگن به نظام و کشور و دخترهای سخت گیر و خانواده هاشون

#سوال_62

#نظرات_دوستان

سلام آقای محمدی

من الان ۲۵ سالمه ولی اگه تا ۳۵ سالگی مجرد بمونم و ازدواجم جور نشه ترجیح میدم بعد از اینکه با یک نفر به صورت غیرسنتی اشنا شدم و بهش علاقه مند شدم صیغه محرمیت بخونیم...

#سوال_62

#نظرات_دوستان

#سوال_62

شهریور ۳۵ سالم میشه

چند سالی هست تو اوج نیازم..

باهاش مدارا میکنم.. یعنی مجبورم!

تو سالهای اخیر، جدا از خواستگارای نامناسبم، پیشنهادهایی برای ارتباط غیر رسمی داشتم، اما چون مذهبی و مقیدم، تنها راه درست رفع نیازامو ازدواج میدونم برای همین خطایی نکردم تاحالا، اما زیاد اذیت میشم.

نیاز عاطفی‌مو خیلی ساله با توسل مهار میکنم، پیاده روی هم زیاد میرم.. اماااا مثل یه مسکن موقتیه.

این میون جدا از بحث نیاز جسمی و عاطفی، نیاز به مستقل شدن، سبک زندگی خودتو داشتن، همراه داشتن، درک شدن، حس قوی مادر شدن و... هم وجود داره

فقط یه چیزی رو میخوام بگم..

ما دخترایی که تو این سن مجرد موندیم، به جز یه تعدادی که انتخابشون بوده، باقی هرکدوم دلائلی داشتیم، مثل نداشتنِ خواستگار هم‌کفو..

لطفا لطفا لطفا، با یه حرفایی مثل چقدر سخت میگیری، اگه شوهر کرده بودی الان بچه داشتی و... دل نشکونین.

شما همه‌ی زندگی آدمای مقابلتونو نمیدونید..

#سوال_62

#نظرات_دوستان