2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشده

من مامانم حالش خوب نیست خیلی نگرانشم 

نمیدونم چیکار کنم آزمایش خون داده جوابش شنبه میاد خیییلی میترسم که یه وقت طوریش باشه می‌خوام گریه کنم ولی  نمیتونم میفهمن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

دوستان کاربری دست دونفره 🙆🏻‍♀️🙆🏼‍♀️

من مامانم حالش خوب نیست خیلی نگرانشم  نمیدونم چیکار کنم آزمایش خون داده جوابش شنبه میاد خیییلی ...

عزیزم فکر بد نکن ایشالا ک چیزی نیس 

الان خودشم استرس داره اگه توام هی گریه کنی استرس داشته باشی اون خدایی نکرده خودشم اینجوری میشه فکر می‌کنه تو ی چی می‌دونی بهش نمیگی 

توکات به خدا باشه ایشالا هیچی نیس 

براش نذر کن الهی تو همین روزای عزیز هیچی نیس🤍

متاهل🧿❤️

سلام.

اوکیه که ناراحت باشین. فقط جلوی مادرتون بروز ندین و تا میتونین روحیه بدین بهش.

خدا به همه مادرا سلامتی بده

*کاربر آقا* {سخن غیر نگو با منِ معشوقه پرست} - به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا  
بی حاله الان دراز کشیده  جای طحالش درد می‌کنه منم میترسم خدای نکرده سرطان خون داشته باشه😭😭

این فکرا چیه دختر انشاالله هیچی نیست واستون دعا میکنم نگران نباشین خدابزرگه