2777
2789
عنوان

گوشی شیائومی

240 بازدید | 8 پست

سلام خانما کیا شیائومی دارن؟

ازش راضی هستین؟

به نظرتون شیائومی نوت ۱۲ پرو بهتره یا گلکسی آ ۵۴

هردو یه قیمت هستن

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

دوربینای شیائومی بعد ی مدت مضخرف میشه 

اَسیر عشقِ حُسینم،اَسیر میمیرم.                                      به شوق کربلایش آخر میمیرم.                                          تا ابد هر چه خلفیه است به قربان علی                                       یا مَنْ اَرْجُوهُ لِکُلَّ خَیْرٍ                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

A54 از ۱۴تا ۱۶ تومنه نوت ۱۲ پرو هم حدودا ۱۳ تومنه

چه جالب قیمتشو تا دیروز ۱۳ تومن تو سایتا زده بودن ماهم قیمت گرفتیم همین قدر گفتن

الان که شما گفتی سرچ کردم همینقدر که شما میگی شده قیمتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب قیمتشو تا دیروز ۱۳ تومن تو سایتا زده بودن ماهم قیمت گرفتیم همین قدر گفتن الان که شما گفتی س ...

A54تو این چند روز به شدت افزایش قیمت داشت و هی هم داره گرونتر میشه

نوت ۱۲ پرو پردازندش با a34یکیه

ولی صفحه نمایش و رابط کاربری سامسونگ بهتره

اگه دوربین برات مهم نیست a34حتی میتونه ازa54بهتر هم باشه

{ خانم هستم }
A54تو این چند روز به شدت افزایش قیمت داشت و هی هم داره گرونتر میشه نوت ۱۲ پرو پردازندش با a34یکیه ...

ممنون عزیز از راهنماییت

1
5
10
15
20
25
30
35
40