2777
2789
فقط فقط سفیده تخم مرغ زردچوبه  قاطی کن بزن رو صورتت ی لایه نازک دستمال بزار خشک شد بکن عالیه

جدا جوابه؟؟؟ راستش روش ها انقدر گرونه دلم نمیاد همون تخم مرغ ۵ نومن باید زمین بزنیم

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم فیشینال وپاکسازی صورت عالی ماهی یک بروجوشاتم درمیارن بعدالوارا خودت هروزبزن محشرمیشی

طریقه صحیح مصرف آلو ورا چجوریه

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.

سفیده تخم مرغ رو بزن روش بعد ی لایه دستمال کاغذی بذار روش خشک بشه. بعد دوباره سفیده باز دستمال مثل مساک میشه آخرشم به آرومی برش دار

نمی‌ دانم چه میخواهم بگویم... غمی در استخوانم می‌گدازد       حرفی سخنی؟؟ https://harfeto.timefriend.net/17323882382761

جدا جوابه؟؟؟ راستش روش ها انقدر گرونه دلم نمیاد همون تخم مرغ ۵ نومن باید زمین بزنیم

منم باور  نمیکردم ی ماه پیش زدم جواب بود

من واسه بحثی که یه هفته دیگه یادم نمیاد،خودمو ناراحت نمیکنم😉

منم پوستم چربه روی بینیم سیاه سفیده تخم مرغ با دستمال کاغذی میزنم هفته چندبار قشنگ میکنه بعد اسکراب 

ولی خب چند روز نزنم باز دوباره در میان 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
منم این صابون رو میزنم به صورتم وقتی جوش داره سریع خشک میکنه

من میرم حموم تا تنمو لیف کنم کف درست میکنم میزارم به صورتم .

واقعا اعتیاد دارم به این صابون .مادر پدرم با اون سنشون شامبو بدن میزنن من ولی تا صابون گلنار نزنم احساس کثافت میکنم .بعد ی شامپو بدن میزنم بوش بره

....
منم باور  نمیکردم ی ماه پیش زدم جواب بود

من میزنم همون لحظه کم میکنه ولی باز دوباره فرداش در میان

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
یه تیکه باچاقوبرمیداری بازش کن بزن صورت چنددقیقه مونه صورت 15دقیقه وکمی هم ماسازبده صورتت سفیدمیکندو ...

بعدش باید بشورم یا لازم نیست

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
میبره حالا؟ حتی دماغو؟

اره جوشارو برمیداره