2777
2789

معمولا طلا رو میگیرن ها خیلیا

منظورم سرویس هست

اطرافتون همچین رسم و مدی هست؟

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

یه جفت گوشواره یا یه حفت النگو رو دیدم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه دخترم هم خانواده خودم هم همسرم یه تیکه طلا اوردن ولی سرویس طلا نه،تاحالا نشنیدم واسه بچه سرویس بگیرن

تو این گرونی طلاهم خواهشااا توقع سرویس طلا از خانواده نداشته باشید

سرویس تا الان ندیدم والا حتی پولدارهاش

اما گوشواره پلاک زنجیر دستبند سکه رو دیدم ک میدن

پدرم گوشواره داد برای دختر هام

مادرمم برای بچه اولم ب خودم پلاک زنجیر داد

ب پرسم ی چشم ک حالت چشم زخم داره پسر بود

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

سرویس نه

ولی طلا میگیرن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
واسه دخترم هم خانواده خودم هم همسرم یه تیکه طلا اوردن ولی سرویس طلا نه،تاحالا نشنیدم واسه بچه سرویس ...

من ندارم اصلا 

فقط یکی بهم گفت پرهایم ریخت😑گفتم چ رسم مسخره ای 

سرویس تا الان ندیدم والا حتی پولدارهاش اما گوشواره پلاک زنجیر دستبند سکه رو دیدم ک میدن پدرم گوشوا ...

اره منم کوشواره دیدم اکثریت 

امروز دیدم یکی گف سرویس باید بخره پدر مادر دختر

مده رسمه  

اعصابم خراب شد  بخدا 

چ تشریفات مزخرفی روز بروز میاد